Badminton Vereniging Almere

Wij zoeken nog steeds barvrijwilligers

Soms moet je iets laten om iets anders te kunnen doen en zo werkt dat ook met een bardienst draaien. Je zal misschien een speelavond op moeten offeren en misschien ook niet. Los van dat het leuk is leer je ook andere mensen op een andere manier kennen en dat is niet fanatiek maar veelal gezellig, want waarom zit je per slot van rekening voor aan de bar: voor de gezelligheid.

Voor een woensdag- en vrijdagavond, eens in de vier weken zoeken wij nog steeds twee (maar liefst meer) vrijwilligers. Vraag eens aan de mensen die nu bardienst draaien hoe het is en meld je aan bij Ank Oosterling of bij mij of reageer gewoon op dit bericht.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Miss Vino op 25-10-2006 om 11:38 uur

  Tuurlijk Henk wil ik graag bardienst draaien op de vrijdagavond, maar..... dan wil ik eerst nog even eye to eye wat bespreken.. Ik wil toestemming krijgen om wat kaarslicht en hapjes neer te zetten. Dit is een goede bijdrage aan de sfeer en dik verdiend na een flinke inspanning.
  Gr, Sharon

 2. Krijn op 25-10-2006 om 11:39 uur

  En het komt de baromzet ten goede :)

 3. Michiel op 25-10-2006 om 14:21 uur

  En het komt zeer zeker de gezelligheid ten goed :) :)

 4. Miss Vino op 25-10-2006 om 14:59 uur

  Thanks sportbuddy's :o:,
  Als er nog meer mensen reageren krijgen we misschien alles gratis :) :) :) :) :) Grapje Henk...We zouden wel eventueel kunnen denken aan een " American Party" elke week neemt iemand wat mee.. Zoute steeltjes,kaasje,olijfjes,file,Johma salades, maar prioriteit 1 badminton natuurlijk.. :+

 5. Krijn op 25-10-2006 om 15:04 uur

  "Soms moet je iets laten om iets anders te kunnen doen..."

 6. Suus op 27-10-2006 om 16:12 uur

  Hey miss Vino, hier Miss Rose... Je mag mijn bardienst wel overnemen...Kom ik gezellig aan je barretje zitten. :D

 7. Sharon op 08-11-2006 om 16:46 uur

  Henk M., wil je aub contact met mij opnemen of mij morgen komen bezoeken in de sporthal. Ik heb vrijdag avond bar dienst, maar ik mis nog wat informatie..

  Alvast bedankt,
  S

Reageer op dit bericht (“Wij zoeken nog steeds barvrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)