Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 7 oktober Dekker Almere tegen BC Smashing

Zaterdagavond om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Smashing uit Wijchen bij Nijmegen. Eén ding is zeker een monsterscore zoals afgelopen weekend tegen Invictus en Victoria, beide thuiswedstrijden werden door Dekker Almere gewonnen met 8-0, zal er zeker niet inzitten. Daarvoor is Smashing veel te sterk.

Het wordt dus afwachten komende zaterdagavond. Smashing heeft in zijn gelederen twee oud internationals en hun prestaties zijn heel bepalend voor het wedstrijdverloop. Maar Dekker Almere wil zich graag bewijzen dus het zou best wel eens een heel aardige wedstrijd kunnen worden.
De supporters zijn van harte welkom op zaterdagavond 7 oktober 2006 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep. De toegang is gratis.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 7 oktober Dekker Almere tegen BC Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)