Badminton Vereniging Almere

Zilveren plak in Denemarken

De Nederlandse selectie onder 17 heeft een prachtige prestatie neergezet in de Danish Junior Cup. Na te hebben gewonnen van Zweden (9-0) en Kopenhagen (8-1) kwam het team in de finalepoule met Jutland en Zealand. Daar won het van Jutland (6-3), maar Zealand was helaas net een maatje te groot en werd er met 3-6 verloren. Het team mag dik tevreden zijn met de zilveren plak!

Gerben Bruijstens, Hans van Os, Jacco Arends, Ben Maes, Stephan Branderhorst, Jelle Maas, Jordy Hilbink, Selena Piek, Monique Slaman, Iris Tabeling, Yik-man Wong, Robbie Kneefel.

Vlnr, vbno: Gerben Bruijstens, Hans van Os, Jacco Arends, Ben Maes, Stephan Branderhorst, Jelle Maas, Jordy Hilbink, Selena Piek, Monique Slaman, Iris Tabeling, Yik-man Wong, Robbie Kneefel.

Ook het individuele toernooi mag geslaagd genoemd worden, want Nederland behaalde maar liefst 8 halve finale plekken en veroverde daaruit 3 finale plekken. Stephan zat hierbij in de finale tegen Emil Holst (3-voudig europees kampioen) en Monique bereikte samen met Jelle Maas de kwart finale mix door te winnen van Emil Holst en Lena Grebak.

In de landenwedstrijd dubbelde Monique met Yik-Man Wong, waar ze goede partijen speelden. Ze wonnen o.a. van Lotte Bonde en Thilde Nørgaard Iversen, die 2e werden in het individuele toernooi met de dubbel.

De uitslagen zijn te vinden op infosport.dk.

Al met al een geslaagd toernooi.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pieter Jan op 26-10-2006 om 19:45 uur

    Gefeliciteerd!
    Heel goed gedaan ;)

Reageer op dit bericht (“Zilveren plak in Denemarken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)