Badminton Vereniging Almere

Competitieuitslagen via toernooi.nl

Met ingang van heden zijn alle ingevoerde uitslagen van de competitie direct zichtbaar via toernooi.nl

Op toernooi.nl klikt u op Badminton in het linker keuzemenu'tje. Vervolgens klikt u op het tabbald "actieve toernooien". Daar kunt u de betreffende competitie selecteren (Bondscompetitie of Competitie Regio Noord Holland Zuid). Per klasse / divisie en afdeling zijn alle ingevoerde uitslagen van alle wedstrijden zichtbaar. U kunt uitslagen per persoon opzoeken, of per team.

Bij sommige wedstrijden staat een verkeerde datum vermeld. Dat gebeurt als degene die het wedstrijdformulier invoert in de competitiesoftware verzuimt om de juiste speeldatum en -tijd in te vullen op het digitale wedstrijdformulier.

Reageer op dit bericht (“Competitieuitslagen via toernooi.nl ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)