Badminton Vereniging Almere

Databalk Almere 3 speelt gelijk tegen Amersfoort 3

Databalk Almere 3 heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen het 3e team van Amersfoort. Almere was er op gebrand goed te presteren tegen Amersfoort, de rode lantaarndrager in de poule. Het werd 4-4, maar er had zeker meer in gezeten.

Joeri Kraaijestein was met het team meegereisd, om zo het team te ondersteunen waar mogelijk, en natuurlijk was ook de vaste schare fans mee gekomen om de spelers aan te moedigen.

Pieter van Gils starte als 1e heer en won zonder veel moeite van Erwin Janssen. Randy Brom had meer moeite met Nick Smalling, het werd een derde set, maar deze wist hij net niet naar zich toe te trekken.
Monique Slaman had zich vergist in de aanvangstijd, maar kwam gelukkig net op tijd binnen om aan het eerste damesenkel te beginnen. Monique speelde een ietwat wisselvallige partij, en verloor in 3 sets van Cynthia Janssen. Asmara had ook 3 sets nodig voor Ilja Bakker, echter, in een spannende 3e set trok Asmara wel aan het langste eind. Dat bracht de tussenstand op 2-2.

Raymond Bonsee en Pieter van Gils traden aan in het mannendubbel tegen Rick Janssen en Nick Smalling. In de eerste set moesten de Almeerse spelers nog wat aan elkaar wennen, en lieten deze net ontglippen. De 2e en de 3e set waren echter voor Almere.
Asmara en Monique redde het niet in de dubbel tegen Kim Willemsen en Cynthia Janssen. De partij ging in 3 sets naar Amersfoort.
De mixen ging tegelijk van start en moesten voor een overwinning beiden gewonnen worden. Randy en Asmara starten wat ongelukkig, en verloren de eerste set ruim. In de 2e set draaide dit echter 180 graden en de derde set werd vervolgens ruim gewonnen.
Bij Raymond en Monique ging het net andersom. De eerste set werd ruim gewonnen, de 2e set ging echter nipt naar Amersfoort. De 3e set was zeer spannend, maar helaas trok Almere aan het korste eind en ging de set met 21-19 naar Amersfoort.

Zo werd het 4-4, terwijl er zeker meer in had gezeten. Almere staat nu samen met ELO op een gedeelde 6e plaats. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen koploper Amor en zal het team zich samen met coach Joeri gaan revancheren.

Reageer op dit bericht (“Databalk Almere 3 speelt gelijk tegen Amersfoort 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)