Badminton Vereniging Almere

Gezocht: nieuwe leden voor de Jeugdcommissie

Als je betrokken bent met het wel en wee van de jeugdleden. Als je het leuk vindt om eens een activiteit te organiseren of mee te denken over het toekomstbeleid voor onze jeugd. Denk dan eens na of je lid wilt worden van de jeugdcommissie bij BV Almere.

De jeugdcommissie bestaat momenteel uit een enthousiaste groep van 9 leden. Wij verzorgen met veel plezier een aantal activiteiten voor de jeugd als het Pepernotentoernooi, de Champions League, het Ouder-kind toernooi, de Clubkampioenschappen voor de jeugd, de Tiener Trophy en een eindejaarsactiviteit. Daarnaast begeleiden we de jeugdcompetitie en hebben we een stem in het technisch beleid voor de jeugdleden. Tot slot houden we ons bezig met de trainingsindeling, het kindvolgsysteem en organiseren we 2x per jaar het kleurexamen.

Aan het einde van het seizoen zullen een aantal commissieleden, na lange tijd zitting in de JC, stoppen met deze activiteiten,

Omdat vele handen het werk licht maken zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Als je interesse hebt, neem dan contact met mij of een van de jeugdcommissieleden op. Je kunt op de website onze telefoonnummers vinden of je kunt mailen. Je kunt dan een keer vrijblijvend een overleg van ons bijwonen en kijken of het wat voor je is.

We hopen op veel reacties; je hoeft natuurlijk niet per se een ouder te zijn. Het gaat ons om gevoel hebben met jeugd. Misschien een leuke leerervaring voor onze jeugdige senioren?

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij het organiseren van een evenement: bijv. inschrijvingen verwerken, helpen op de dag zelf bij de bar of in de zaal. Mocht je dit willen dan horen we dat ook graag, we nemen dan contact met je op wanneer we je hulp kunnen gebruiken.

Bettina van de Wal
Telefoon 06-129 69 538

Reageer op dit bericht (“Gezocht: nieuwe leden voor de Jeugdcommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)