Badminton Vereniging Almere

Komende zondag: Dekker Almere tegen Van Zijderveld

Zondag 26 november 2006 om 14.00 uur treffen Dekker Almere en Van Zijderveld elkaar in Sportcomplex De Toekomstgroep. Dekker Almere, Invictus, Van Zijderveld en Victoria spelen in de zogenoemde degradatiepoule van de Big Boss Liga. Dat houdt kortgezegd in zorg dat je nummer één of twee wordt in deze poule dan mag je ook volgend seizoen in de Big Boss Liga spelen. De nummer drie en vier uit deze poule degraderen zonder meer als in de eerste divisie twee standaardteams kampioen worden.

Zowel Van Zijderveld als Dekker Almere eindigden in de eerste competitiehelft van deze competitie ruim boven Invictus en Victoria. Aangezien de behaalde punten komen te vervallen, is er sprake van een geheel 'nieuwe' competitie en heeft iedere vereniging , althans in theorie, weer evenveel kans.

Kom zondag 26 november 2006 naar Sportcomplex De Toekomstgroep en moedig Uw Almeerse helden aan. Zij hebben het nodig want het belooft een spannende wedstrijd te worden. De toegang is gratis, dus wat let U.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. nikkiee op 24-11-2006 om 15:01 uur

    :P

  2. Miss Vino op 25-11-2006 om 16:51 uur

    Morgen zijn miss Rose en Vino weer van de partij,,we moeten wel eerst vanavond zelf de avond doorkomen. :P :9. PARTY TIME!!! oeps ik bedoel, heerlijk sporten vanavond..

Reageer op dit bericht (“Komende zondag: Dekker Almere tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)