Badminton Vereniging Almere

Open Team Kampioenschppen en Recreanten Competitie 2007

Vanaf half februari tot en met half april 2007 zullen de zogenaamde Open Team Kampioenschappen en Recreanten Competitie weer georganiseerd worden. De BVA recreantencommissie zal deze regelen voor recreanten en de competitiespelers die op woensdagavond trainen.

Dit is een leuke mogelijkheid om je krachten eens met andere personen en teams van buiten de BVA te meten. De teams waartegen gespeeld wordt komen allemaal uit de regio Noord-Holland zuid. Hou er rekening mee dat de competitie 10 of 12 speeldagen kent en dat de wedstrijden vrijwel altijd door de week 's avonds worden gespeeld. De thuiswedstrijden van BVA zullen op maandag, woensdag en vrijdagavond worden gespeeld.

De bedoeling is een mix- of heren-team van minimaal 4 personen samen te stellen als je hieraan mee wilt doen.

Er is nog plaats voor drie teams dus wees er snel bij als je interesse hebt. Inschrijven is mogelijk tot half december.

Voor meer informatie en inschrijvingen mail de recreantencommissie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paul op 17-11-2006 om 14:26 uur

    @Eric Komen: Zoals afgelopen woensdagavond verteld ben ik an sich geïnteresseerd. E.e.a. valt of staat met het aantal teams die zich inschrijven en / of het aantal individuen die zich inschrijven voor het vormen van een mix- of herenteam. Hou me aub op de hoogte.

Reageer op dit bericht (“Open Team Kampioenschppen en Recreanten Competitie 2007 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)