Badminton Vereniging Almere

Tussenstand competitie senioren na de eerste helft

We zijn inmiddels op de helft van de competitie, en dat is een mooi moment om even te kijken hoe de teams er voor staan.

De meesten teams draaien lekker mee. Er staan nog steeds 3 teams bovenaan, en wij wensen hen dan ook alle succes toe om deze plek te behouden!
Daarnaast zijn er natuurlijk ook een aantal teams dat niet zo lekker mee draait, maar, voor geen enkel team is het doek al gevallen.
We hebben helaas nog steeds te maken met een groot aantal geblesseerden. We wensen hen veel sterkte, en danken tegelijk de invallers die zich elke week weer opnieuw beschikbaar stellen om mee te spelen.

De teams:

Van Zoelen Almere 2 Team 2 bezet momenteel de 7e plaats in de 1e divisie, maar de komende weken zullen ze er alles aan doen om uit deze degradatie omhoog te krabbelen.
Databalk Almere 3 Team 3 staat momenteel op een gedeelde 6e plek, maar zijn er op gebrand in de 2e helft van de competitie meer partijen in winst om te zetten, want dat is zeker mogelijk.
Almere 4 Team 4, uitkomend in de 3e divisie verloor afgelopen weekend van koploper Huizen, en staat op een gedeelde 4e plaats. De bovenste 5 teams zitten echter zeer dicht op elkaar dus alles is nog mogelijk!
Almere 5 Team 5 draait lekker mee in de 4e divisie, en bezet momenteel een 4e plaats.
Almere 6 Team 6 speelde afgelopen weekend gelijk, maar staat inmiddels al enige punten los op de 1e plaats in de hoofdklasse. Op naar het kampioenschap!
Kennedy v/d Laan Almere 7 Dit team, uitkomend in de 1e klasse wist lang zijn koppositie te behouden, maar leed afgelopen weekend onverwacht verlies, en staat nu 1 punt achter op Zijderveld. Komend weekend wacht de wedstrijd tegen deze Amstelveense club, en dit zal dus een zeer spannende en wellicht ook een beslissende wedstrijd worden.
Almere 8 Team 8 draait goed mee in de 1e klasse, en staat momenteel op een keurige 5e plaats.
Almere 9 Team 9 heeft het moeilijk in de 2e klasse. Gelukkig is het team na enkele weken blessureleed bij Marije de Reuver weer compleet, en verwachten wij dat het team de komende weken op zal krabbelen. Momenteel bezet het team de 6e plaats.
Almere 10 De youngsters van team 10 draaien lekker mee in de 2e klasse en staan op een verdienstelijke 3e plaats.
Almere 11 Team 11 moet het nog steeds stellen zonder Bas de Lange maar desondanks draait het team bijzonder goed mee, en staat op een 2e plaats in de 3e klasse.
Almere 12 Team 12 gaat nog steeds fier aan de leiding en staat inmiddels 3 punten los van de nummer 2 in de 3e klasse. Dat moet gaan lukken!
Almere 13 Wellicht licht het aan het team nummer, maar het zit dit team niet mee in de 3e klasse. Waren er al blessures bij Tom van Groenigen en Marco de Reijke, inmiddels is ook teamcaptain Ellen Derksen geblesseerd. Gelukkig speelt Tom sinds afgelopen weekend weer mee, en ook Marco gaat het deze week weer proberen. Wellicht lukt het nog om van de onforuinlijke 7e plaats af te komen.
Almere 14 Team 14 moet het nog steeds doen zonder Monique Berns. Het team staat momenteel op een 6e plaats in de 3e klasse.
Almere 15 Team 15 draait lekker mee in de 4e klasse, en staat op een gedeelde 5e plaats.
Almere 16 Ook team 16 kent weinig problemen, en staat op een 3e plaats in de 4e klasse.
almere 17 Deze voormalige recreanten hebben laten zien dat zij de 4e klasse meer dan waardig zijn. Ze staan nog steeds bovenaan, al moeten ze die plek wel delen met BV De Stolp.
Almere 18 Good old team 18 staat op een keurige 6e plaats in de 5e klasse.
Almere 19 Team 19 draait lekker mee, en staat op de 3e plaats in de 5e klasse.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rinske op 29-11-2006 om 21:12 uur

  Team 7 tot zaterdag :D

 2. Natascha op 30-11-2006 om 21:59 uur

  JA he rinn :D Word egt lagge..
  Hou van jou

 3. Natascha op 01-12-2006 om 18:01 uur

  RINSKE GEFELICITEERD (k) :D :o: :D :+ :o: :+
  hOu fann jOuww!!!
  Kuss natass

 4. Krijn op 01-12-2006 om 18:16 uur

  @Natascha: "Gebruik van 'normaal Nederlands' wordt toegejuicht" en "Gebruik van smilies is toegestaan, maar overdaad schaadt".

Reageer op dit bericht (“Tussenstand competitie senioren na de eerste helft ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)