Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Als het goed is hebben alle leden een nieuwsbrief van ons ontvangen. De nieuwsbrief is in het leven geroepen omdat blijkt dat niet alle leden onze prachtige website bezoeken. Toch willen wij al onze leden bereiken en op de hoogte stellen van belangrijke ontwikkelingen. Vandaar de nieuwsbrief die tweemaal per jaar zal verschijnen. Van een aantal leden hebben wij inmiddels vernomen, dat zij het een goed initiatief vinden.

De eerste helft van de competitie zit er al op en dat geldt zowel voor de Big Boss Liga, de landelijke competitie en de regionale competitie, en dat is wel eens anders geweest. Nu gaan de competities gelukkig min of meer gelijk met elkaar op. Evenals voorgaande jaren boekt de vereniging in de diverse competities wisselende successen, maar volgens mij is dat gewoonweg ieder seizoen het geval en geldt dat voor alle verenigingen die competitie spelen.
Dekker Almere, team 1 van onze vereniging, speelt ook dit jaar, evenals voorgaande jaren, de tweede speelronde van de Big Boss Liga in de zogenoemde degradatiepoule. Voor de kampioenspoule kwamen we net een paar punten te kort. In de degradatiepoule spelen we om lijfsbehoud in de Big Boss Liga met Invictus uit Waddinxveen, Van Zijderveld uit Amstelveen en Victoria uit Hoensbroek. Laten we ons vooral niet rijk rekenen door de forse overwinningen in de eerste competitiehelft op Victoria en Invictus. Immers deze behaalde punten vervallen en we gaan opnieuw tellen. Toch heb ik er geloof in want team 1 gaat steeds beter draaien en een compliment aan de begeleiders van dit team is op zijn plaats.

Tijdens de Dutch Open, waar onze trainer Yunyong Wu zo uiterst succesvol was door de finale te halen in het mannenenkelspel, heeft een bestuursdelegatie van onze vereniging een gesprek gehad met technisch directeur Martijn van Dooremalen van de Nederlandse Badminton Bond, over het realiseren van een NBB-trainingscentrum in Almere. Als alle formaliteiten zijn vervuld denken we dat het doorgaat en wij hopen daarvan kond te kunnen doen in de komende Algemene Leden Vergadering (ALV) van maandag 27 november 2007 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep. In aansluiting op het gesprek met Van Dooremalen hebben dezelfde verenigingsvertegenwoordigers gesproken met bestuurslid Eric Bakker van de NBB over andere vormen van samenwerking tussen de NBB en onze vereniging. Ook daarover zullen we U nader informeren op de eerdergenoemde ALV. Ook de jaarrekening staat onder meer op de agenda, dus er is alle reden om de ALV te bezoeken.

Ons oudste kleinkind Daan Wilting is deze maand zes jaar geworden. De tijd vliegt inderdaad.
En slim is hij ook. Hij en zijn zus worden door oma tijdens de wekelijkse oppasbeurt, nogal eens verwend en mogen dan een klein cadeautje uitzoeken in de speelgoedwinkel. Ik geef dan nog wel eens aan dat heus niet zo leuk te vinden, omdat ik niets krijg. Dat heeft de kleine snaak onthouden en toen ik afgelopen vrijdagmiddag thuis kwam, had hij een geweldig voorstel. “Opa zullen wij eens naar de speelgoedwinkel gaan, dan kan jij zelf ook eens een cadeautje uitzoeken…”. Dat heb ik gedaan en Daan en Iris mochten een kleinigheid uitzoeken van twee euro. Zelf zocht ik een enorme truck met oplegger uit en die was zo groot dat ik de verkoopster, een buurvrouw, verzocht om dit grote cadeau later in te pakken en thuis te bezorgen. Daan stond met grote ogen te kijken en toen onze dochter Mariska vanuit school hem kwam ophalen deed hij zijn beklag bij zijn moeder Mariska: “Opa heeft een heel groot cadeau uitgezocht en ik heb maar een piepklein cadeautje gekregen en dat is niet eerlijk”. Ik heb mij zeer vermaakt en dat mijn vrouw mij een plaaggeest noemt, neem ik op de koop toe.

Henk Staats

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paul op 21-11-2006 om 12:54 uur

  Henk, ik hoop dat die truck niet zo'n hels kabaal maakt als als dat andere speelgoed waar ze het gisteren in Tros Radar over hadden (kinderspeelgoed met meer dan 90 db !).

  Oh ja, je hebt toch zeker geen plaatje aan je truck laten hangen met de tekst: de mijne is ... meter lang!

 2. Cock op 21-11-2006 om 13:03 uur

  Plaatje moet je zeker achterwege laten, anders krijg je reacties zoals die van Marije (zie foto van de week).

 3. Leonie Hoeve op 21-11-2006 om 13:15 uur

  kom maar op met dat plaatje!

 4. Henk Staats op 21-11-2006 om 13:38 uur

  Ten eerste kom ik nergens ook maar een centimeter te kort en ten tweede valt mij tegen dat jullie dat plaatje nog nooit op mijn V 70 hebben zien zitten.

 5. Paul op 21-11-2006 om 13:45 uur

  @Henk: ik heb de achterkant van jouw V70 nog nooit bekeken! ;)

 6. Paul op 21-11-2006 om 13:48 uur

  @Cock: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Daar moet op gedronken worden, hi, ha, ho ... (en ook voor morgen alvast gefeliciteerd)

 7. otto op 21-11-2006 om 13:48 uur

  zo zie je maar weer: mooi lang is niet lelijk...

  by the way Cock: gefeliciteerd met de viering van je geboortedag, de 38e was het toch? :r

 8. Krijn op 21-11-2006 om 14:06 uur

  Tsjah, het stond op de homepage vroegâh :p

  Cock; gefeliciteerd!

 9. Cock op 21-11-2006 om 14:21 uur

  Ik voel me meestal zo'n 25, behalve op vrijdagavond (nacht), als ik van de training naar huis loop, dan voel ik me zeker het dubbele en op zaterdagochtend voel ik helemaal niets (meer), behalve hoofdpijn.

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)