Badminton Vereniging Almere

Van Zundert Velo tegen Dekker Almere, heel snel vergeten

De wedstrijd Van Zundert Velo tegen Dekker Almere is een wedstrijd om snel te vergeten. Dekker Almere kwam verzwakt aan de start, Jeroen van Moorst heeft een forse griep en Youri Lapré had een forse griep. Nu beschikt Dekker Almere over voldoende heren dus zouden griep en blessures opgevangen kunnen worden. Zo staat Erik Staats te popelen om na zijn blessure zijn rentree in team 1 te maken, maar de technische leiding besloot terecht om Staats niet op te stellen. Immers team 2, Van Zoelen Almere, staat er beroerd voor en Staats is van groot belang voor dit team 2. Staats begrijpt dat overigens als geen ander. Bovendien was de kans dat Dekker Almere in het linker rijtje zou komen van de Big Boss Liga, toch minimaal.

Het werd in Wateringen een fantasie-opstelling van de zijde van Dekker Almere en wedstrijden die er in feite toch niet meer toe doen, zijn bij uitstek geschikt om iets uit te proberen. En zo geschiedde, maar met weinig resultaat voor Dekker Almere.

Robert Kwee en Youri Lapré speelden het mannendubbel tegen Rikkert Suijkerland en Dennis van Daalen de Jel. Het werd 21-14 en 21-10 voor Velo.

Wendy Slaats en Yvonne Sie speelden het vrouwendubbel tegen Lisa Malahollo en Giny Severien en de laatsten wonnen met 21-10 en 21-18. Rune Massing won de mannensingle met 21-12 en 21-13 van Robert Kwee en Dennis van Dallen de Jel pakte Tim Vaessen in met 21-12 en 21-9.

Lisa Malahollo won met 21-11 en 21-17 van Yvonne Sie en Nining Kustyaningsih versloeg Ilse Vaessen met 21-12 en 21-15 in het vrouwenenkelspel.

Youri Lapré en Wendy Slaats, normaal toch goed voor een sterke mixdubbel, dolven het onderspit tegen Rikkert Suijkerland en Ginny Severien met 21-14 en 21-8. Rune Massing en Nining Kustyaningsih wonnen met tweemaal 21-15 van broer en zus Vaessen.

Zoals al gezegd, een wedstrijd om gauw te vergeten.

Dekker Almere maakt zich op voor de komende zes wedstrijden in de degradatiepoule. Daar treft Dekker Almere, Van Zijderveld, Invictus en Victoria. Zodra de speeldata bekend zijn, laten we U dit weten.

Eindstand eerste helft Big Boss Liga

Positie Club Gespeeld Punten Saldo
1 Van Zundert/Velo 7 44 44-12
2 BC Amersfoort 7 33 41-15
3 Smashing 7 36 36-20
4 Duinwijck 7 33 33-23
5 Van Zijderveld 7 29 29-27
6 Dekker Almere 7 27 27-29
7 Victoria 7 10 10-46
8 Invictus 7 4 4-52

Reageer op dit bericht (“Van Zundert Velo tegen Dekker Almere, heel snel vergeten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)