Badminton Vereniging Almere

Badminton Academie naar Badminton Vereniging Almere

De twee oprichters van de Badminton Academie (de IBAN) en het bestuur van de Badminton Vereniging Almere, hebben overeenstemming bereikt over het overhevelen van de IBAN naar de Stichting BadminTop van de vereniging.

De IBAN heeft de afgelopen maanden bewezen bestaansrecht te hebben. Veel spelers, zowel uit Nederland als daarbuiten, maakten reeds van de gelegenheid gebruik om overdag te trainen onder leiding van trainer Yunyong Wu. Dat is hun spel ten goede gekomen en de spelers zijn dan ook uitermate tevreden over de mogelijkheden die de IBAN biedt.
Voor de twee oprichters betekent de IBAN, naast hun reguliere werkzaamheden, echter veel handling qua tijd en in dat kader is besloten de IBAN op te nemen in de Stichting BadminTop. De goede contacten die de IBAN onderhoudt met de Chinese Badminton Bond, worden vanzelfsprekend voortgezet door de IBAN.

In hoofdlijnen komt het er op neer dat de IBAN de mogelijkheid biedt aan spelers om iedere middag te komen trainen in Sportcomplex De Toekomstgroep te Almere onder leiding van toptrainer Yunyong Wu. De spelers kunnen er voor kiezen om dagelijks trainen maar het is ook mogelijk om op slechts één middag te komen trainen. Het is dus heel flexibel ingericht.

Voor nadere informatie, waaronder de tarievenstructuur, verwijzen wij naar de website van de IBAN, te weten: iban.bvalmere.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. marloes geurtz op 11-01-2007 om 16:41 uur

    hoi ik ben marloes ik ben seleteerd voor de regiotrainene op de badmntonschool in beuningen kan je via de badmintonschool ook daar komen doei groetjes marloes

Reageer op dit bericht (“Badminton Academie naar Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)