Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere met 6-2 langs Invictus

Dekker Almere heeft zaterdagavond 2 december 2006 in Sportcomplex De Toekomstgroep met 6-2 gewonnen van Invictus uit Waddinxveen. Of het nu komt omdat de goedheiligman in het land is en de Almeerders enigszins zenuwachtig zijn, feit is dat zij bepaald niet groots speelden. Maar het resultaat telt en de overwinning is zeer belangrijk te noemen in de zogenoemde degradatiepoule van de Big Boss Liga.

Youri Lapré en Jeroen van Moorst gingen moeizaam uit de startblokken in het mannendubbel tegen Dennis Steenland en Bouke van Bergenbravenboer. De eerste game werd nipt gewonnen met 22-20, de tweede game ging met dezelfde cijfers naar Invictus. In de derde game zetten de Almeerders orde op zaken met 21-14, maar we hebben Lapré en Van Moorst wel eens beter zien spelen.

Elvina Surjana en Julia de Calonne gingen aanzienlijk beter van start in het vrouwendubbel tegen Marloes van Heteren en Dana Kuil. De eerste game was met 21-12 voor Dekker Almere, de tweede ging met 19-21 naar de dames van Invictus. In de derde game lieten de Almeerse schonen zien de betere te zijn met 21-13.

Robert Kwee was in zijn mannensingle Marcel Hazebroek ruimschoots de baas. Kwee won goed en beheerst spelend met 21-17 en 21-10.

Tim Vaessen won zijn mannensingle eveneens maar dan wel op Vaessiaanse wijze. De eerste game leverde Vaessen in bij Hazebroek met 17-21. De tweede en derde game speelden Vaessen aanzienlijk beter en won met tweemaal 21-10.

Yvonne Sie trad aan tegen Pamela Pupin in haar vrouwensingle en kon met name in de eerste game goed bij blijven. Toch won Pupin met 17-21. De tweede game was ook voor Pupin met 12-21 in een partij die technisch hoogstaand was.

Elvina Surjana speelde haar vrouwensingle tegen Dana Kuil. Kuil vocht voor iedere meter en shuttle maar Surjana was haar technisch ruim de baas en met 21-13 en 21-17 was de partij voor Dekker Almere.

Jeroen van Moorst en Yvonne Sie maakten in hun mix geen fouten en wonnen met 21-8 en 21-17 van Pamela Pupin en Dennis Steenland.

Erik Staats maakte zijn rentree in de hoofdmacht van Almere en speelde samen met Julia de Calonne hun mix tegen Marloes van Heteren en Marcel Hazebroek. De eerste game was slim spelend voor Staats en De Calonne met 21-13. De tweede en derde game ging met tweemaal 19-21 onnodig naar Invictus.

En daarmede werd de eindstand in deze wedstrijd bepaald op 6-2 voor Dekker Almere.

Vandaag, zondag 3 december 2006, mogen de Almeerders alweer aan de bak. Dan wacht de zware uitwedstrijd in het verre Hoensbroek tegen Victoria. De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Zie ook de foto's, gemaakt door Martin Grim.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 04-12-2006 om 21:24 uur

    En de foto's; http://www.bvalmere.nl/team-1/2006-2007/fotos/02-12-2006

  2. Krijn op 04-12-2006 om 21:38 uur

    Nog meer foto's gemaakt door Martin; http://www.invictusbc.nl/Index.aspx?pgeId=86&prtId=20 :) Goed bezig!

  3. robert slot op 04-12-2006 om 23:20 uur

    Martin nogmaals bedankt voor de fantastische foto's welke je voor ons[Invictus]gemaakt hebt tijdens de wedstrijd tegen Almere.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere met 6-2 langs Invictus ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)