Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Invictus

Zaterdagavond, 2 december 2006 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep een competitiewedstrijd in de Big Boss Liga tegen Invictus uit Waddinxveen. Beide teams zijn veroordeeld tot de zogenoemde degradatiepoule van de Big Boss Liga en samen met Van Zijderveld en Victoria maken deze teams uit wie er ook volgend jaar in de Big Boss Liga spelen.

Afgelopen zondag speelde Dekker Almere thuis met twee invallers keurig gelijk tegen Van Zijderveld en Invictus won van Victoria. In de eerste speelhelft van de competitie speelde Dekker Almere thuis ook al tegen Invictus en Dekker Almere won met 8-0. Het valt te betwijfelen of het nu weer 8-0 wordt voor Dekker Almere want Invictus heeft zich versterkt met een Indonesische dame en die weet van wanten.
In ieder geval zijn alle ingrediënten aanwezig om er een leuke en spannende badmintonwedstrijd van te maken en wellicht schitteren Jeroen van Moorst en Yvonne Sie opnieuw in hun mix zoals in de vorige wedstrijd. Als U het wil zien kom Uw favorieten dan aanmoedigen zaterdagavond 2 december 2006 in Sportcomplex De Toekomstgroep. De toegang is gratis.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. sandra op 01-12-2006 om 23:29 uur

  ...en daarna met Invictus een beetje stappen in Seventies Eighties want daar staat een prima bandje met badmintonner (zie http://www.bassta.nl/ ) Beetje reclame maken mag wel toch, anders halen jullie het maar weg. Ik moet zelf ook spelen zondag dus dat is geen excuus om niet te komen ;) Bedankt voor de tip qua wegwerkzaamheden in een ander bericht (nog later thuis, dus :( )

 2. Henk Staats op 02-12-2006 om 09:29 uur

  Beste Sandra,

  Wij maken liever heel veel reclame voor Seventies Eighties, maar dan wel met een sponsorcontractje. Kaart het maar eens aan.
  Verder win de wedstrijd en een heel fijn weekend.

 3. sandra op 02-12-2006 om 13:18 uur

  Was reclame voor band, niet voor die tent ;)

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Invictus ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)