Badminton Vereniging Almere

Jeugdtoernooi BV Slotermeer

Net na het beëindigen van de competitie wordt de door Badminton Vereniging Slotermeer op zaterdag 10 en zondag 11 februari een badmintontoernooi georganiseerd. Dit druk bezette en supergezellige toernooi wordt elk jaar weer door een groot aantal Almeerse spelers bezocht.

Wil je ook deelnemen aan dit evenement? Schrijf je dan zeer snel in. De ervaring leert dat je snel moet zijn om mee te kunnen doen aan dit toernooi.

Laat ons ook even weten dat je gaat. Wij zullen de namen van deelnemers op de site te plaatsen zodat anderen wellicht ook over de streep getrokken worden.

Zie voor meer informatie de website van BV Slotermeer en de toernooibepalingen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. otto op 12-12-2006 om 16:06 uur

  Toch nog even ter info voor de Top Junior kinderen en hun ouders: voor de kinderen uit Groep D is dit een verplicht toernooi. Voor deze groep wordt de inschrijving centraal geregeld (is reeds gedaan) Voor de kinderen uit de andere Top Junior groepen is het een aanbevolen toernooi. Als zij aan het toernooi willen deelnemen moeten ze de inschrijving zelf regelen. Uiteraard hopen wij dat er veel meer kinderen zich inschrijven zodat we met een grote afvaardiging naar Amsterdam kunnen gaan.

 2. paula wijnands op 13-12-2006 om 12:35 uur

  @Otto,
  Ruben zal ongetwijfeld mee willen doen, maar gaan jullie
  indelen, of mag hij zelf iemand (jongen voor de dubbel, meisje voor de mix)vragen?

 3. Otto op 14-12-2006 om 14:18 uur

  @Paula,
  De bedoeling is dat Top Junior de koppels gaat samenstellen voor de verplichte toernooien. In dit geval is het toernooi alleen verplicht voor de kinderen uit groep D en voor die kinderen gaan we dus proberen de koppels samen te stellen. Ruben zit in groep C en mag dus zelf bepalen met wie hij wil dubbelen en mixen. Dit geldt dus ook voor de kinderen uit Groep A en B die evt. mee gaan doen.

Reageer op dit bericht (“Jeugdtoernooi BV Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)