Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 7 januari 2007

Op zondag 7 januari 2007 van 16.00 tot 18.00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine van Sportcomplex De Toekomstgroep. Vanzelfsprekend zijn alle leden, sponsors, journalisten, fotografen, medewerkers van sportzaken van de gemeente Almere, het College van Burgemeester en Wethouders, bestuursleden van andere verenigingen en een ieder die ons een goed hart toedraagt, van harte uitgenodigd om te toasten op het nieuwe jaar 2007 onder het genot van een hapje en een drankje! Zorg dat U er bij bent.

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 7 januari 2007 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)