Badminton Vereniging Almere

Rene Jonker brengt ook Steven Koridon in de prijzen

Sinds ik (Marcel Smouter) en Steven Koridon bij Rene Jonker trainen zijn wij veel beter gaan presteren. Voorheen had nog niemand in het aangepaste badminton van BV Almere gehoord, maar sinds deze spelers bij de club aan het spelen zijn, hebben we al een aardige naam opgebouwd in het aangepaste badmintonland. Er waren al toernooien gewonnen, nu was het afgelopen weekend weer raak. In Tilburg werd ik eerste in het enkel en Herendubbelspel en had weinig steekjes laten vallen.

Steven die zich in eerste instantie wilde concentreren in het enkelspel, werd toch ook gevraagd of hij zich in de dubbelspel wilde manifesteren samen met John van Berkel (speler uit Rijen) wiens partner niet op was komen dagen, en Steven nam deze uitdaging aan.

Daar bij Rene Jonker ook alle dubbeltechnieken geleerd worden kon Steven aardig meekomen, ook al moest hij alles uit de kan halen om zich niet in te laten pakken, veelvuldig werd er op Steven gespeeld, en vele malen kon Steven de rally's winnend afsluiten om TWEEDE te worden in de Herendubbel.

Jammer dat Steven het in het enkelspel af moest leggen tegen de uiteindelijke nummers twee en drie, respectievelijk Hans MacDaniel en John van Berkel, maar in het aankomend half jaar en onder de geweldige begeleiding van Rene Jonker zal Steven met de scepter gaan zwaaien in de B-Poule van het aangepast badminton, of in ieder geval het de anderen in deze poule zwaar gaan maken, daar ben ik van overtuigd.

Ik wil wel als noot toevoegen, dat het voor een trainer best moeilijk is om ons wat te leren, maar om met de middellen die wij hebben ons daar goed in te sturen, pakt Rene Jonker dit geweldig op, en laat ons juist wel die perfecte slag maken. En natuurlijk ook de recreantengroep die onder zijn begeleiding traint, en ons om door samen te spelen wij beter op toernooien kunnen presteren, wil ik allemaal langs deze weg bedanken dat jullie ons vooral goed steunen en helpen.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Sandra op 21-12-2006 om 21:35 uur

  Deze keer ben ik eens om een hoekje gaan kijken hoe de wedstrijden er in het aangepaste badminton aan toe gaan. Ik ben ook van plan om beter te gaan worden en hoop ook ooit aan wedstrijden te kunnen gaat meedoen.

  Geweldig was het om te zien hoe "mijn mannen" in Tilburg de rest van het veld een poepie hebben laten ruiken.
  Marcel en Steven ga zo door.

  Sandra en Keeper (deze keer beiden supporter)

 2. ernst op 22-12-2006 om 07:19 uur

  He Marcel en Steven,

  Gefeliciteerd met jullie prijzen. Ik zou haast zeggen, ga zo door. Het moet volgens mij wel een lekker gevoel zijn dat de trainingen vruchten hebben afgeworpen.

  groetjes,
  Ernst

 3. Jos Wu op 22-12-2006 om 08:29 uur

  He Kanjers,
  Dat gaat goed met jullie! Ik beleef heel veel plezier aan de trainingen met jullie op de maandagavonden. Ik heb zelf een keertje in een rolstoel gebadmintond: dat valt niet mee, met een hand rollen, sturen, remmen, niet omvallen (!!) en dan nog met je andere arm proberen te slaan!
  Jullie zijn echte kanjers: Marcel en Steven GA ZO DOOR. Prettige feestdagen en tot in het nieuwe jaar.
  Jos Wu

 4. Rene jonker op 26-12-2006 om 12:25 uur

  Wat moet ik hier nu verder nog aan toevoegen. Dank voor deze lovende woorden. (Een oscar gaat zeker nog wat te ver?)
  Vanuit mijn visie bekeken kan ik niet anders concluderen dat jullie wilskracht en inzet het voornaamste werk gedaan hebben en daarmee komt zelfs de A klasse in beeld. Ik wens in ieder geval iedereen bij de BVA een heel fijn 2007 toe.

  René

Reageer op dit bericht (“Rene Jonker brengt ook Steven Koridon in de prijzen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)