Badminton Vereniging Almere

Sinterkerstoernooi van de recreanten succesvol

Maandagavond 11 december rond half negen beleefde het Sinterkersttoernooi, editie 2006, van de recreanten zijn traditionele afslag met een fikse fluittoon van de organisatie. Ruim een half uur daarvoor waren de 35 deelnemers vol verwachting de zaal binnengestroomd en vulden zich langzaam de zakken van Sinterklaas.

Tot circa 22:15 werd er enthousiast gespeeld in en tegen door de organisatie bedachte koppels. Ook de aangepast badmintonners waren van de partij. Zij boden aan anderen de kans om zich in hun positie te verplaatsen door in een rolstoel te spelen. Dit toernooi moesten de deelnemers ook aan de slag in enkelspelen en dat werd door ruim 20% van de deelnemers als zwaar ervaren. Een goede waarschuwing om ook tijdens de nog komende feestdagen de conditie op peil te houden.

Sinterkersttoernooi recreanten

Na de wedstrijden verzamelden de spelers zich in de kantine, waar zij tijdens het nuttigen van de bitterballen en loempia’s een greep konden doen in de zak van Sinterklaas. De organisatie was dit jaar in uitstekende handen: Maarten de Boer, Henk Smit, Peter van Soest en Thea Vlaar.

Omdat de recreantencommissie graag inspeelt op de wensen en verlangens van de recreanten werd er aan het einde van de avond gevraagd om een kort evaluatieformulier in te vullen. Maar liefst 75% van alle deelnemende spelers heeft aan dit verzoek voldaan. Hieronder staat een kort verslag van de resultaten.

Sinterkersttoernooi recreanten

Voor ruim 80% van de deelnemers heeft het toernooi aan de verwachtingen voldaan en bijna iedereen (96%) is van plan om een volgend toernooi weer mee te doen. De organisatie kreeg een goed rapportcijfer van 7,7. Uiteraard waren er ook veel suggesties en opmerkingen. Deze varieerden van “het was erg gezellig” en “ik wil meer bitterballen” tot “er moet meer afwisseling in de toernooien komen”. De recreantencommissie zal er haar voordeel mee doen.

Sinterkersttoernooi recreanten

Tot slot nogmaals dank aan de organisatie en alle deelnemers.

De mening van de deelnemers

Heeft het Sinterkersttoernooi op maandag 11 december 2006 voldaan aan uw verwachtingen?
Ja: 81%
Nee: 19%
Zou u volgende keer weer meedoen aan een recreantentoernooi?
Ja 96%
Nee 4%
Slecht Matig Voldoende Goed Zeer goed
Organisatie 4% 20% 64% 12%
Spelniveau 4% 32% 54% 8%
Speeltijd 4% 12% 12% 52% 20%

Reageer op dit bericht (“Sinterkerstoernooi van de recreanten succesvol ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)