Badminton Vereniging Almere

Sinterkersttoernooi op maandag 11 december

Aanstaande maandag 11 december 2006 is er weer een Sinterkersttoernooi. Na het kennismakingstoernooi willen we de komst van deze twee grote kindervrienden aangrijpen voor een hernieuwd samenzijn op het badmintonveld. Om eenieder nog meer te stimuleren tot het uiterste te gaan, verzoeken we iedere deelnemer een klein cadeautje van maximaal € 5,00 mee te nemen zodat aan het eind van de avond alle deelnemers met een aardigheidje de hal weer verlaten.

De heren kopen een cadeautje voor een heer en de dames een cadeautje voor een dame.

Gezien de ervaring van de laatste jaren verwachten we een grote opkomst en word je vriendelijk verzocht om je voor uiterlijk 8 december 2006 in te schrijven. Dit kan met onderstaand inschrijfformulier. Wij vertrouwen erop dat het toernooi, dankzij jullie deelname, minimaal zo geslaagd wordt als afgelopen toernooi(en).

Er is op deze avond trouwens geen vrij spelen.

Indien je na opgave toch onverhoopt verhinderd bent, geef dit dan door aan een lid van de recreantencommissie. Dit scheelt een hoop tijd bij de (her)indeling van de wedstrijden en banen.

Vul het onderstaande formulier in en lever dit in bij de recreantencommissie. De uiterste inschrijfdatum is 8 december 2006.

Ik geef mij op voor het Sinterkersttoernooi op 11 december 2006

Ik ben een:
Ik ben uiterlijk om 20.00 uur in de hal aanwezig:
Ik neem een klein cadeautje van maximaal € 5,00 mee om een ander te verrassen en te belonen voor de gezellige avond die we samen mogelijk gemaakt hebben:
Ik ben bereid me actief in te zetten voor de vereniging als ik daarvoor wordt benaderd:

Noteer ook vast de volgende data:

Eindejaarstoernooi – 21 mei 2007

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. sandra hulscher op 10-12-2006 om 20:05 uur

    Geachte rekreantencommissie,

    Ik heb mijzelf opgegeven voor het Sinterkersttoernooi van maandag 11 december a.s. Helaas kan ik niet meedoen omdat ik geveld ben door een fikse griep. Ik vind het heel jammer en hoop bij het volgende toernooi weer van de partij te zijn. Veel plezier allemaal en zet 'm op.
    Groet,
    Sandra

Reageer op dit bericht (“Sinterkersttoernooi op maandag 11 december ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)