Badminton Vereniging Almere

Tussenstand Hodal Cup bijgewerkt

De tussenstand om de Hodal Cup is weer bijgewerkt tot en met week 8.

Dit bestand bestaat niet

De overall-lijst wordt momenteel aangevoerd door Mara Nottelman bij de dames en Edwin Gijsen bij de heren. Beste singelaars zijn tot nu toe Mariska Post en wederom Edwin Gijsen. Chris Elward en Dasvie Soemantri voeren de dubbellijst aan bij de heren. Dorien Drees is tot nu toe de beste dubbelaar bij de dames. Chris Dekker en Jolanda Heinrich zijn tot nu toe de beste mixers.

Uiteraard kan er nog van alles gebeuren, hou de lijst dus goed in de gaten de komende weken!

Bekijk de volledige lijst.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Miss Vino op 08-12-2006 om 19:08 uur

  Ik snap echt geen hout van die puntentelling!! maar ja,,vanavond in de bar kunnen we daar uitvoerig over praten onder het genot van een drankje.. Een ieder welkom !!! de bar is wederom geopend... van jaren 80 muziek tot dance..... oja badmintonnen kan ook nog...
  TOT VANAVOND ALLEMAAL!!!

 2. Paul op 09-12-2006 om 00:11 uur

  @Aisha: Als je echter kijkt naar het totaal aantal gespeelde wedstrijden dan zou ik bovenaan staan. Edwin heeft er 21 gespeeld en ik 24!

 3. Aisha op 09-12-2006 om 00:29 uur

  @ Paul, heel goed hoor ;) ... alleen, daar kijken we niet naar. Je moet minimaal 6 wedstrijden gespeeld hebben, en daar voldoet Edwin ook aan.
  Sterker nog, als Edwin al zijn partijen in zijn volgende wedstrijd verliest, is zijn gemiddelde nog steeds hoger dan dat van jou ;) Maar hey, we zijn er nog niet hè, nog 6 weken te gaan, dus wie weet!

Reageer op dit bericht (“Tussenstand Hodal Cup bijgewerkt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)