Badminton Vereniging Almere

Verlies voor Van Zoelen Almere 2

Het tweede team van Almere, uitkomend in de 1e divisie, is er vandaag niet in geslaagd om 2 wedstrijdpunten af te snoepen van BC Culemborg. Van Zoelen verloor met 5-3.

Almere staat momenteel op een 7e plek met 5 punten, terwijl Culemborg op een 6e plaats met 7 punten staat. Het saldo van beide teams is echter hetzelfde. Theoretisch zijn de teams dus behoorlijk aan elkaar gewaagd.
Stephan Branderhorst en Erik Staats konden in het mannendubbel geen opening vinden om door het ervaren koppel, bestaande uit de broertjes Van Hamel, heen te breken. De partij ging in 2 sets naar Culemborg.

Julia de Calonne en Yvonne Hoogland speelden in het damesdubbel geen wereldpartij, maar gemotiveerd trokken de dames de partij in de 3e set toch naar zich toe.
Raymond Bonsee was meegekomen om het tweede mannenenkel voor zijn rekening te nemen, maar redde het niet tegen Arthur van Hamel. Yvonne Hoogland speelde het tweede vrouwenenkel tegen de door een virusinfectie gevelde Noreen Bakker. De partij ging in 2 sets naar Almere. Stephan mocht het opnemen tegen de ervaren Arjan Regtien. Stephan miste naar eigen zeggen het gevoel, en daardoor scherpte om door het spel van de lange Regtien heen te breken, en verloor de partij in 2 sets. Julia speelde het vrouwenenkel tegen Nicole Kwee, en was na het verlies bij de thuiswedstrijden, zeer gedreven deze partij naar zich toe te trekken. Helaas trok Julia ook dit maal aan het kortste eind, en ging de partij in 3 sets naar Nicole.

Zo werd met een tussenstand van 4-2 aan de mixen begonnen. Erik Staats en Emmy Vlaar speelden een goede partij, en wonnen in 2 sets van Arthur en Nicole.
De mix van Joeri Kraaijenstein en Julia verliep iets minder soepel, en zij moesten de winst aan Culemborg laten.
Zo werd de eindstand bepaald op 5-3. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het sterke Zijderveld.

Reageer op dit bericht (“Verlies voor Van Zoelen Almere 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)