Badminton Vereniging Almere

Victoria en Dekker Almere houden elkaar in evenwicht

In het verre Hoensbroek is Victoria er in geslaagd om Dekker Almere vier punten af te snoepen en dat was verdiend ook. De Almeerders konden bepaald niet imponeren en alleen Robert Kwee, Yvonne Sie en Elvina Surjana haalden in de singles hun normale niveau.

In het mannendubbel waren Tom Loog en Morten Regaard de Almeerders Youri Lapré en Jeroen van Moorst deze zondagavond gewoonweg de baas in twee games (21-15 en 21-11). Van de invallers Monique Slaman en Asmara Kalter mochten in het vrouwendubbel geen wonderen verwacht worden en zij verloren dan ook in twee games (21-13 en 21-8) van Meta Knuth en Sandra Urbach en toch speelden de twee jongedames bepaald niet slecht.

Robert Kwee ging er in zijn mannensingle vol tegen aan en won de eerste game met 21-23 van Lars Serben. Ook de tweede game was voor Kwee met 12-21. Tim Vaessen verging het minder en in twee games dolf Vaessen het onderspit tegen Quintus Thies (21-19 en 21-15).

De vrouwen deden het beter in hun singles. Yvonne Sie won van Sandra Urbach met 19-21 en 10-21 en Elvina Surjana won met technische hoogstandjes van Thamar Peters in twee games (16-21 en 12-21).

Youri Lapré en Elvina Surjana kwamen in twee games tekort tegen Metha Knuth en Tom Loog. De Victorianan wonnen met 21-14 en 21-13.

Yvonne Sie en Jeroen van Moorst verloren hun eerste game van Quintus Thies en Thamar Peters met 21-16. De tweede wonnen de Almeerders met dezelfde cijfers en de derde game was eveneens voor Van Moorst en Sie met 15-21 en daamede werd de eindstand bepaald op 4-4.

Van Zijderveld gaat na drie wedstrijden 'aan kop' in de degradatiepoule met 17 punten. Almere volgt met 14 punten en Victoria heeft 9 punten en Invictus 8.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ed op 04-12-2006 om 12:05 uur

    Damesdubbel met Sander Urbach??

Reageer op dit bericht (“Victoria en Dekker Almere houden elkaar in evenwicht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)