Badminton Vereniging Almere

Wu and Van Moorst on “Wednesday Tour”

Inmiddels traditioneel zijn de kerstochtenden van de badmintonners van de dinsdag- en de woensdag. Deze spelers vinden het fijn om overdag een shuttletje met elkaar te komen slaan. Je vindt in deze groepen spelers alle niveau’s en leeftijden. Kom maar eens langs zou ik zeggen… Afgelopen woensdag was er weer een kerstochtend: Yunyong Wu en Jeroen van Moorst verzorgden warming-up, training en een demonstratie single partij.

Onze spieren en gewrichten kraakten en protesteerden, zo’n intensieve warming-up zijn we niet gewend: meestal geeft de warming-up ons even tijd om ook even bij te babbelen. Daarna zeer veel badminton-oefeningen, dit keer met stopwatch en heel veel het chinese “CHANGE”. Het ging in een rap tempo. Maar dat wilden we ook.

Het hoogtepunt was een demonstratie van Yunyong en Jeroen. Kort na elkaar werden er trainingsoefeningen gedemonstreerd. Droppen, kort, clearen, smash, sprong-smah en vooral het lopen (“vliegen”!!!!!!) over het veld kwamen aan de orde. Afsluitend een demonstratiepartij van Yunyong tegen Jeroen. We hebben met verbaasde blikken en O’s en A’s gekeken hoe er gespeeld werd. Wat een prima promotie voor het badmintonspel. Hartelijk dank voor jullie deelname.

Hongerig en met een gevoel van “dat gaat nog jaren kosten om zover te komen” gingen we naar de kantine waar inmiddels het buffet neergezet was door Inge van Groenigen en Thea Prinsen. Het buffet is door en voor ons. Een ieder neemt wat mee. Lekker…van Italiaans tot Indonesisch, tot Hollands en “eigen fabrikaat”. Spelers: hulde! Door jullie is het een zeer geslaagde ochtend geworden. Inge, Thea en Lida: “thanks girls”.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en zie jullie graag terug op woensdag 3 januari 2007 om 9.00 uur.

Mocht je mee willen spelen op de dinsdagmiddag of de woensdagochtend. Je bent van harte welkom. De speeltijden zijn als volgt: dinsdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur en woensdag van 9.00 – 11.00 uur. Tijdens deze lessen is het niet nodig om lid van de BV Almere te worden: je betaalt dan per keer. Uiteraard kan je ook volledig lid worden. Zie hiervoor de gegevens op de website. Lijkt je badmintonnen leuk? Kom dan naar de OPEN DAG op 7 januari a.s. van 14.00 – 16.00 uur. De BV Almere stelt een racket ter beschikking.

Zie ook de foto's.

Tot ziens

Jos Wu

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Lida Staats op 21-12-2006 om 19:33 uur

    Jos, mijn complimenten hoe je het ook dit jaar weer georganiseerd hebt. Yunyong Wu en Jeroen van Moorst vragen voor een demonstratie was een uitstekende keus. Voor zover ik heb gehoord was iedereen enthousiast.
    En dan het buffet, wat heeft iedereen weer zijn/haar best gedaan en wat was het weer ontzettend gezellig. Bovendien deed dit keer ook een afvaardiging van de aangepaste badmintonners mee en naar mijn mening is dat een toegevoegde waarde.

  2. Krijn op 27-12-2006 om 10:23 uur

    En de foto's staan online; http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2006-2007/kerstochtend-woensdaggroep - sorry dat het even duurde :)

Reageer op dit bericht (“Wu and Van Moorst on “Wednesday Tour” ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)