Badminton Vereniging Almere

Loting eerste ronde AA-drink Cup bekend

Zoals gebruikelijk wordt na afloop van de competitie gestart met de AA-drink Cup. Van Almere zullen 3 teams deelnemen.

In de eerste ronde mag Van Zoelen Almere 2 het uit opnemen tegen het vierde team van Van Zijderveld, en Databalk Almere 3 speelt thuis tegen Slotermeer 2. Beiden wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond 8 februari.
Dekker Almere 1 is vrijgesteld van het spelen van voorrondes.

De AA-drink Cup wordt beslist in het finaleweekend dat plaatsvindt op 19 en 20 mei. De teams die zijn overgebleven na de vier voorrondes, zullen hier tezamen met de Big Boss Liga teams uitmaken wie de winnaar wordt van dit beker toernooi.

Reageer op dit bericht (“Loting eerste ronde AA-drink Cup bekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)