Badminton Vereniging Almere

Team 4 glipt naar de eerste plaats

Team 4 is de afgelopen maanden druk bezig geweest met een gestage opmars naar de bovenste regionen van de 3e divisie, afdeling 4. En eerlijk gezegd bijna ongemerkt en nu na 11 wedstrijden staan 'de knapen en knapinnen' zelfs op de eerste plaats!

Kampioen is team 4 nog bij lange na niet, maar dat zij een geweldige prestatie hebben geleverd, staat buiten kijf. Komende zondag, 14 januari 2007, spelen Joren van Ligten, Kasper Weijmans, Gijs Berkelmans, Merel Oosterling, Rianne van Groenigen en Vonne van Polanen een zware uitwedstrijd tegen BC Amersfoort 5. Het bestuur wenst dit mooie team heel veel succes in deze wedstrijd en is zeer benieuwd naar de uitslag.

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Marcel eerwaarde op 13-01-2007 om 15:53 uur

  ik ben benieuwd of almere het dit jaar zonder invallers gaat proberen om te promoveren of weer op een lage manier met andere spelers te promoveren wat typisch almere is. hoop dat ze het zonder invallers kunnen redden zouden ze vast zelf ook leuker vinden.

  groetjes

 2. Team 4 op 13-01-2007 om 16:54 uur

  Inderdaad....

 3. Stephan op 13-01-2007 om 17:03 uur

  @Marcel eerwaarde; blijkbaar ben je onbekend in badmintonland of je hebt last van cognitieve disonantie. Clubs als Amersfoort, Duinwijck, Slotermeer, vZijderveld en ga zo maar verder maken zeer regelmatig gebruik van invallers om degradatie te voorkomen of promotie te behalen. Dus om het nou typische Almere te noemen is wat kort door de bocht.

 4. Marcel eerwaarde op 13-01-2007 om 17:23 uur

  ik zie dat team 4 het hier niet met u eens bent dus dan vraag ik me af of dit wel in goed overleg is gegaan met de spelers van het desbetreffende team.

  of is het enkel gedaan zoals vaker zonder te overleggen of een genoemd overleg wanneer de spelers niets hebben in te brengen en gewoon moeten luisteren naar een beslissing van of het bestuur of iemand met een beetje functie binnen de club?

  mvg

 5. Krijn op 13-01-2007 om 17:39 uur

  Zullen we eerst maar kijken wat er gebeurt, en het daarna bespreken? :)

 6. Stephan op 13-01-2007 om 18:20 uur

  Blijkbaar heeft Marcel eerwaarde moeite met lezen....ik reageerde alleen op het feit dat Marcel iets typisch Almere vind wat, als hij eerlijk is, niet typisch Almere is....

 7. Merel Oosterling op 14-01-2007 om 16:38 uur

  Ik als supporter (wegens knieblessure) kan meedelen dat het ons helaas niet gelukt is! Verloren met 6-2. Mede door een invaller van Amersfoort.... :)

 8. Krijn op 14-01-2007 om 16:46 uur

  Jeetje, ik dacht dat dat iets typisch Almeers was... Zou Amersfoort dan toch bij ons afgekeken hebben? :O

  Marcel; in het vervolg dus even nadenken voordat je reageert ;) Doe je ons en vooral jezelf een groot plezier mee.

Reageer op dit bericht (“Team 4 glipt naar de eerste plaats ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)