Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere tegen Van Zundert Velo

Zaterdagavond 20 januari 2007 speelt in Sportcomplex De Toekomstgroep Van Zoelen Almere, team 2, tegen Van Zundert Velo 2 uit Wateringen. Voor Van Zoelen Almere is dit zoveelste wedstrijd op rij die gewonnen moet worden, wil Van Zoelen Almere nog een gerede kans op handhaving in de eerste divisie houden. Opnieuw dus een 'eropoferonderwedstrijd' voor de spelers van Van Zoelen Almere.

Heeft U genoeg van alle sterren die op het ijs dansen, bij welke omroep dan ook, kom dan vanavond naar Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk. Er staat vanaf 19.00 uur een leuke wedstrijd op het programma die u niet moet willen missen.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)