Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen houdt zich nog steeds vast aan de laatste strohalm.

In de Jan van Galenhal in Amsterdam heeft Van Zoelen Almere (team 2) de laatste strohalm op lijfsbehoud in de eerste divisie vastgehouden door met 2-6 te winnen van Slotermeer 2. Een goede prestatie van de Almeerders die nog altijd een sprankje hoop hebben op handhaving.

Joeri Kraaijestein en Erik Staats wonnen het mannendubbel in drie games. Het vrouwendubbel van Yvonne Hoogland en Julia de Colonne ging in twee games naar de Slotermeerse dames.

In de mannensingle speelde Stephan Branderhorst tegen voormalig clubgenoot Marco den Haan, die nu voor Slotermeer uitkomt. Branderhorst liet er geen misverstand over bestaan dat hij zeer gegroeid is in het spelletje en won voor het eerst van Den Haan en nog wel in twee games. Staats won zijn mannensingle eveneens en ruim. Emmy Vlaar liet onmiddellijk blijken dat zij er was om te winnen en ook zij won haar vrouwensingle in twee games. Yvonne Hoogland verloor haar vrouwensingle nadat zij in de derde game vijfmaal op matchpoint stond.

Kraaijestein en De Colonne wonnen hun gemengd dubbel in twee games en vooral de tweede was bijzonder want zij werkte tegen het koppel van Slotermeer een 11-3 weg en bogen die om in een 19-21 winst. Staats en Vlaar speelde de laatste mix en ook die ging in twee games naar Van Zoelen Almere.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Aisha op 14-01-2007 om 16:53 uur

  Mooie overwinning!

 2. Tim op 14-01-2007 om 17:30 uur

  Misschien nog interessant als aanvullende informatie: DKC - Elo united 4-4.

 3. Raymond H. op 15-01-2007 om 18:40 uur

  Misschien nog interessant als aanvullende informatie: DKC - Elo united 4-4.

  Goed bericht!!! Toch...............

  Goed prestatie tegen Slotermeer (nu nog even doorbijten)

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen houdt zich nog steeds vast aan de laatste strohalm. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)