Badminton Vereniging Almere

Gevraagd: Barvrijwilligers clubkampioenschappen zondag 4 maart

Voor achter de bar hebben we nog enkele plaatsen vrij. Help mee om de clubkampioenschappen (recreanten en 4e/5e klas wedstrijdspelers) nog gezelliger te maken dan ze nu al zeker worden. Meld je aan bij rc@bvalmere.nl en geef aan welk dagdeel (tussen 9:30 en 18:00 uur) je beschikbaar bent.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paul op 28-02-2007 om 14:00 uur

    Ik ben van de partij, wie volgt?
    (bedankt wb)

  2. Tom van Groenigen op 28-02-2007 om 22:35 uur

    ik meld me hierbij aan samen met mijn moeder Inge, mijn Zusje Rianne. dit zijn er weer drie, we horen wel!! bay the way gaat mijn vader nu winnen!!!!]:)

Reageer op dit bericht (“Gevraagd: Barvrijwilligers clubkampioenschappen zondag 4 maart ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)