Badminton Vereniging Almere

Smouters mission, no mercy!

Marcel Smouter en Steven Koridon speelden op zondag 18 februari het toernooi van de Blijkklappers in Nederhorst den Berg in de Sporthal de Blijk. Tijdens de training bij René was afgesproken dat Marcel alleen nog maar op rendement mocht spelen, zonder medelijden.

In zijn singelpartijen was dit geen probleem. Hij speelde de enige zware partij in de finale tegen Hans Macdaniël maar deze won hij in twee sets.

Steven Koridon won zijn eerste singelpartij ondanks een verkeerde afstelling van zijn stoel waardoor hij spasmes kreeg in zijn benen. Shaking Stevens. Tegen Marcel en Hans kreeg hij genadeloos op zij reet. Hij is uiteindelijk vierde geworden.

Het feest begon in de dubbels van Marcel en Hans die zeer professioneel speelde. Elke kans die zij kregen werd genadeloos afgesmashed. Hun tegenstanders vonden dit zeer onsportief gedrag. De algemene opinie was dat ze toch wel zouden winnen en dat ze de tegenstanders meer moesten laten spelen. Met zo’n instelling moet je rekreantenkompititie gaan spelen. Marcel en Hans hebben dit toernooi geen nieuwe vrienden gemaakt.

Marcel heeft dit toernooi geen set ingeleverd en is in zijn singel en dubbel eerste geworden.

Al met al een zeer geslaagde missie.

Bedankt René.

Steven Koridon

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cindy Voskuijl op 28-02-2007 om 17:59 uur

  Top heren!!! Heel goed, no mercy.
  Grijns, Shaking Stevens... :)

 2. René Jonker op 28-02-2007 om 22:35 uur

  Super goed gedaan jongens. Gaan dammen kan altijd nog. (voor de tegenstanders dan) Jullie blazen die competitie tenminste weer eens leven in. Lekker doorgaan en het gaat bij wedstrijden altijd om de punten. Op naar de A klasse dus! :o:

 3. diana van schalkwijk op 06-03-2007 om 21:58 uur

  marcel en steven helemaal te gek. krijgen ze naar jaren eindelijk eens op hun donder. ik had het heel graag willen zien. ga zo door en jullie worden zeker nederlans kampioen. en heel leuk voor de vereniging dat ze zien dat aangepast sporten toch heel wat kan inbrengen.
  ga zo door maar let op jullie lijf. luister er naar. ik heb het niet gedaan en zie het resultaat.
  op naar de A.

 4. Frans Rutgers op 02-04-2007 om 17:32 uur

  Ik geloof dat een reactie toch op zijn plaats is.

  Van een tegenstander willen winnen is een eigenscahp waar niks is op af te dingen. Ten koste van alles winnen is echter iets anders. Een van je tegenstanders, gepaard gaande met de nodige minachting, van de baan slaan is echter een andere zaak. Winnen was in dit geval voor de tegenpartij geen enkele optie en no mercy is dan hier volstrekt onnodig en onsportief. Daar komt nog bij dat ik betwijfel of de betrokkene door dit gebeuren ooit nog op de wedstrijden zal laten zien. De motivatie is hem voorgoed ontnomen en of dat de bedoelings was is maar de vraag. In ieder geval is het te overwegen om in een andere klasse te gaan spelen. Op een dergelijke wijze te moeten winnen moet denk ik weinig plezier opleveren. Een ding is duidelijk in de A klasse spelen enkel ook met No Mercy.

  P.S.,
  Hoi Diana,

  Ik begrijp dat het niet zo goed met je gaat. Hou je haaks en misschien tot ziens ergens op het speelveld

Reageer op dit bericht (“Smouters mission, no mercy! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)