Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen voor jeugd- en senioren wedstrijdspelers sportief en gezellig

Afgelopen weekend zijn in ons eigen Sportcomplex De Toekomstgroep de clubkampioenschappen voor jeugd- en senioren wedstrijdspelers gespeeld. Het was een weekend vol leuke, mooie en spannende partijen en vooral veel gezelligheid.

Voor het toernooi hadden zich 85 jeugd- en 53 wedstrijdspelers ingeschreven. Sinds jaren deden er weer een groot aantal spelers mee uit de hogere teams en zo kwamen de senioren tot een record aantal deelnemers. Er werden ruim 300 partijen gespeeld.

Zaterdagochtend startte het toernooi om 9 uur met de wedstrijden voor de jeugdspelers. In de loop van de ochtend druppelden ook langzaam aan alle wedstrijdspelers binnen. Tegen de avond was Toko Sindjaja aanwezig om de spelers te bedienen van een overheerlijke maaltijd die bestond uit bami of nasi met saté. Dit bleek een goede zet, want een groot aantal spelers en toeschouwers maakten van deze mogelijkheid gebruik.

Dankzij een goede planning lukte het de toernooiorganisatie om steeds ruim binnen het tijdschema te blijven, en uiteindelijk was de laatste partij zondag 3 kwartier eerder afgelopen dan gepland. Om kwart over vier werd de prijsuitreiking gestart, en mochten de nodige prijswinnaars het ereschavot betreden.
Omdat de gezelligheid van het toernooi voorop stond lieten we niemand met lege handen naar huis gaan. Alle spelers kregen een handig nylon rugzakje voor zien van het BVA logo mee als aandenken.
Nadat Yvonne Sie als winnaar van het vrouwenenkel nog even een korte speech gaf, begaven de spelers zich huiswaarts.

De prijswinnaars staan inmiddels vermeld onder het kopje toernooien. Voor de complete uitslagen kijk je op toernooi.nl.
De vele foto’s die tijdens het toernooi zijn gemaakt door Danny van der Putten en Martin Grim zullen later deze week op de website worden gepubliceerd.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. paula winnik op 20-03-2007 om 20:34 uur

  Wij vonden het afgelopen zaterdag hartstikke leuk.
  De ouders van Team B5 hebben eerst 's morgens in de kantine gestaan, complimenten aan de keukenprinsesjes, en daarna en ondertussen hebben we de wedstrijden van onze kids bekeken. Wij vonden het erg gezellig en dus een topdag. groetjes Paula

 2. Thijs op 22-03-2007 om 11:14 uur

  T was weer zoals altijd,
  EEN SUPERGEZELLIG TOERNOOI :*
  iedereen bedankt !
  Komen er foto's online? :D

 3. Krijn op 22-03-2007 om 11:26 uur

  Thijs; ik heb ondertussen van Martin een heel aantal gekregen. Die van Danny moeten nog komen. Ik probeer ze vandaag of morgen op de site te zetten.

 4. lobke op 22-03-2007 om 18:41 uur

  wrn komen die foto nou ]:)

 5. Krijn op 23-03-2007 om 16:20 uur

  Ze zijn er hoor; http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2006-2007/clubkampioenschappen

 6. Henk Staats op 23-03-2007 om 19:54 uur

  De foto's zijn bijna nog mooier en leuker dan de wedstrijden op zich. Het was een ware clubmanifestatie, maar volgend jaar moeten de recreanten er ook echt bij!
  En vanzelf alle winnaars van harte gefeliciteerd.

 7. Krijn op 23-03-2007 om 20:01 uur

  En de 4e en 5e klasse wedstrijdspelers ook a.u.b.

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen voor jeugd- en senioren wedstrijdspelers sportief en gezellig ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)