Badminton Vereniging Almere

Color Holland Jeugdtoernooi bij BV Huizen '96

Op zondag 1 april a.s. organiseert badmintonvereniging BV Huizen '96 het Color Holland Jeugdtoernooi.

Dit toernooi is vooral heel erg leuk voor de beginnende competitiespelers, maar zeker ook voor recreantspelers die nog geen competitie ervaring hebben. Je kunt dus ook meedoen als je in trainingskleur wit zit. Competitie- en recreantspelers worden ingedeeld in aparte poules, op basis van leeftijd en sterkte. Je speelt uitsluitend dubbels die door BV Huizen '96 worden samengesteld.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal, afhankelijk van het aantal deelnemers, afgelopen zijn om ongeveer 15.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,50 per persoon, voor dit geld krijg je wat te drinken, eten, een herinnering en misschien win je nog wel een prijs!

Inschrijven kan door je naam op de inschrijvingslijst in ons sportcomplex te schrijven, zie hiervoor het prikbord van de Jeugd, door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd en de kleur waarin je traint naar jema.cruchten@planet.nl (onderwerp: Color Holland 2007), of door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 24 maart!

Ik doe mee aan het Color Holland toernooi in Huizen

Indien je je inschrijft verwacht ik je op zondag 1 april om uiterlijk 9.00 uur in ons Sportcomplex De Toekomstgroep, vandaar vertrekken wij gezamelijk naar Huizen. Regel dus wel zelf dat je vervoer hebt.

Reageer op dit bericht (“Color Holland Jeugdtoernooi bij BV Huizen '96 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)