Badminton Vereniging Almere

Einduitslag jeugdcompetie

Het is alweer enige tijd geleden dat de laatste competitiewedstrijden gespeeld werden. Hieronder vind je de uitslagen van de jeugdcompetitie van het seizoen 2006-2007.

Er werden 3 teams kampioen. Een misschien wat magere oogst, maar we hebben er bij het maken van de teams bewust voor gekozen om de teams zo in te schrijven dat er veel uitdaging is. Tevens is dit een mooi moment om te herinneren aan de inschrijving voor de competitie van volgend jaar. Bijgaand nogmaals het inschrijfformulier. Voor de Jeugdcommissie is het prettig als je zo snel mogelijk laat weten of je doorgaat met competitie spelen en wat dan je wensen zijn. Als je stopt willen we ook graag een berichtje, zodat we een overzicht krijgen hoeveel teams we moeten inschrijven. De sluitingsdatum is 15 maart a.s.

Volgend seizoen gaat het nodige veranderen in de competitie, maar daar horen jullie binnenkort meer over op de site. Schrijf je voor nu alvast weer in!

C-jeugd:

In deze klasse hadden we twee teams die beiden in dezelfde poule zaten. De C1 met Felix, Sai-Lok, Stefan, Julia, Jaydee behaalde uiteindelijk een mooie 3e plaats. De C2 met Casper, Beerend, Rosa en Feng werd 4e in deze poule.

B-jeugd:

De B-competitie ging van start met 6 poules. De BVA had dit jaar 5 teams. Dit keer geen poules waar BVA-teams bij elkaar waren ingedeeld.

De B4 met Thomas, Mark, Alina en Laura deden het supergoed; ze werden gedeeld 1e, maar helaas was het aantal wedstrijden voor/tegen in hun nadeel. Mark werd ook 2e in de Promo Trade Cup; net achter Thijs Maassen. Een heel goed seizoen dus.

De B1 met Ruben, Rodney, Remco, Quinty en Sharon hadden het zwaar; Huizen en Duijnwijck hadden dit jaar de betere teams. De B1 eindigde op een 5e plek.

De B2 met Reinaldo, Tino, Lindsey en Lieke werden 4e. Lindsey had de pech dat ze haar schouder brak en kon de laatste paar wedstrijden niet meedoen. Gelukkig was Karlijn bereid om deze wedstrijden in te vallen; best moedig als je geen competitie-ervaring hebt.

De B3 speelde met Niels, Koen, Priscilla en Amy. Zij behaalde een mooie 3e plaats. De nummer 1 uit deze poule is overall kampioen geworden in de B-klasse.

De B5 ging van start met Jesper, Thomas, Ricardo, Tamara en Joanna. Allemaal beginnende spelers. Jesper behaalde als beginnende speler een 3e plek bij de Promo Trade Cup. Een heel goede prestatie.

A-jeugd 4e klasse:

Hier deden 3 teams mee van de BVA: één van dieteams was de A13 met Duco, Tristan, Sebastian, Shanice en Cherelle. Zij behaalden een 3e plaats. Ook de A16 met Dwayn, Adam, Steffan, Muriëlle en Melissa behaalde in hun poule de 3e plaats. Het lukte Muriëlle net niet om een runner-up prijs te winnen bij de Promo Trade bij de dames. Zij verloor één set en werd daardoor 3e.

De A14 met Daan, Peter, Michael, Marit en Kelly zorgde voor een regelrechte verrassing. Zij werden ongeslagen kampioen. Marit werd ook winnares bij de Promo Trade Cup. Helaas verliep het kampioenentoernooi niet zo voorspoedig. Het is daar meteen erop of eronder. De A14 verloor met 2-3 de eerste wedstrijd en was toen klaar met spelen.

A-jeugd 3e klasse:

Ook hier 3 teams. De A10 met als vaste spelers Marcel, Tom, Loek, Elsa en Suzanne zaten in dezelfde poule als de A12 met Harry, Richard, David, Dominique en Marlot. Het was echt nog even wennen in deze klasse; er werd ook vaak met invallers gespeeld, waardoor het team toch wat minder aan elkaar kon wennen. De A10 werd 6e en de A12 werd 5e. De A11 met Bas, Jordy, Titus, Amber en Marieke behaalde een 5e plaats in hun poule.

A-jeugd 2e klasse:

Hier deden dit jaar een record aantal teams mee, namelijk 7 teams. We hebben geprobeerd, als je in rood trainde, ook in de competitie met veren te laten spelen. Dat betekende, dat sommige spelers die net in rood trainden soms de ervaring misten om hier al heel tactisch mee te spelen. We hoorden gelukkig vaak dat er leuk gespeeld was en dat teams nipt verloren. Uiteindelijk was er één kampioensteam in deze klasse. Dat werd de A4 met Rick, Ricardo, Sarina en Malou. Zij hebben afgelopen weekend ook het kampioenentoernooi als winnaar afgesloten. Een superprestatie!

Er waren veel teams in dezelfde poules: De A7 (Rick, Patrick, Jessica en Charlotte) werden 3e in hun poule, waarin ook de A8 met Erik, Henno, Leonie en Kim speelde (zij werden 5e). Hierin speelde ook de A9 met Fabian, Jeroen, Joel, Melissa en Nikita. Zij werden 6e.

De A6 speelde solo als BVA-team in hun poule. Michiel, Pieter, Amanda en Andrea wisten een 6e plaats te behalen.

Dan weer een poule met 3 teams van BVA: de A3 met Pieter-Jan, Roy, Jules, Nienke en Nikki werden een beetje geplaagd door blessures en uitvallers. Zij moesten het opnemen tegen de A4 en de A5 met Mark, Jeroen, Nick, Madelon en Nikki, een team dat ook met blessures te maken kreeg. De A3 werd 3e en de A5 werd 6e.

A-jeugd 1e klasse:

Van de A1 wordt altijd het nodige verwacht en ook dit jaar hebben ze het weer waargemaakt. De A1 bestond dit jaar uit Steven, Thijs, Sanne, Deborah en Nikki. Zij werden ongeslagen kampioen. Thijs behaalde ook de eerste plaats in de Promo Trade Cup. Deborah wist wel al haar singles in 2 sets te winnen, maar deed dit net iets minder dan Marit en kreeg dus de runner up prijs.

De A2 moest er een beetje inkomen. Mark, Thom, Tim, Evelyn en Daisy eindigden uiteindelijk op de 7e plaats.

Reageer op dit bericht (“Einduitslag jeugdcompetie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)