Badminton Vereniging Almere

Satellitetoernooi Almere met 200 deelnemers!

Aan het Almeerse Satellitetoernooi, dat op 10 en 11 maart 2007 in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere wordt gehouden, nemen inclusief het B- en C-toernooi totaal 200 deelnemers deel. Het aantal deelnemers ligt in dezelfde orde van grootte als het Satellitetoernooi 2006, met 210 deelnemers. Met 300 partijen te gaan is het toernooi zeer druk bezet en aan de toernooicommissie zullen in dit weekend hoge eisen gesteld worden om alles naar de wens te laten verlopen. Maar daar heeft een ieder binnen de vereniging het volste vertrouwen in.

Ook de Nederlandse toppers laten niet verstek gaan op dit toernooi. Onder de deelnemers onder meer Brenda Beenhakker, Dennis Lens, Rune Massing en Dennis van Daalen de Jel. De Badminton Vereniging Almere heeft ook enige ijzers in het vuur met Yvonne Sie, Ilse Vaessen, Robert Kwee, Youri Lapré, Jeroen van Moorst, Erik Staats, Tim Vaessen en niet te vergeten niemand minder dan de trainer-coach van Almere, YunYong Wu, op de Dutch Open nog finalist!

Aan het toernooi nemen in het gemengd dubbel ook deel Gita Djajawasito en Donovan Cuntapay. Zij trainen in Zwitserland de regio Bodensee en hebben een kleine Zwitserse delegatie van vier spelers meegenomen om aan het toernooi deel te nemen. Zonder meer heel erg leuk om de oud-BVA-ers weer eens aan het werk te zien in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Op zaterdag 10 maart 2007 wordt er begonnen om 9.00 uur en gaan de laatste partijen om 22.00 uur het veld op. Zondag, 11 maart wordt er eveneens gestart om 9.00 uur, vinden de finales plaats vanaf 14.00 uur en is de prijsuitreiking om 17.00 uur.

Komt allen kijken naar de Nederlandse Badmintontoppers in het Almeerse Sportcomplex De Toekomstgroep waar de toegang nog altijd gratis is.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ferry op 05-03-2007 om 21:36 uur

    Is er al een loting een wedstrijdschema met aanvangstijden bekend??

    Groeten,
    een enthousiasteling.

  2. Aisha op 05-03-2007 om 21:39 uur

    De loting staat op toernooi.nl; http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=12872

Reageer op dit bericht (“Satellitetoernooi Almere met 200 deelnemers! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)