Badminton Vereniging Almere

Tussenstand Open Team Kampioenschappen

De competitie van de "Open Team Kampioenschappen" is halverwege.

De vier Almeerse teams doen het redelijk. Team AB dat speelt in de hoogste poule (hoofdklasse t/m 2e klasse) staat onderaan. De wedstrijden worden maar nipt verloren en dat is toch nog een prima prestatie tegen deze tegenstanders. Team B2 en C1 draaien mee in de middenmoot en moeten dat in de tweede helft vast kunnen houden. Team C2 doet het erg goed, het team is nog in de strijd voor het kampioenschap. Als het kampioenschap wordt binnengehaald krijgt het team een zeer mooie OTK kampioensherinnering.

Uitslagen en standen

Reageer op dit bericht (“Tussenstand Open Team Kampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)