Badminton Vereniging Almere

Wijzigingen website

Deze week heb ik wat kleine dingetjes aan de site veranderd. Uit een reactie bleek dat we via zoekmachines soms bezoekers krijgen die helemaal niet geïnteresseerd zijn in onze vereniging of badminton zelf. Met name berichten uit het verleden zijn goed voer voor zoekmachines en ik wil eens kijken of we daar iets mee kunnen doen.

Onder het motto 'Help Krijn de lente door' heb ik enkele advertenties toegevoegd aan berichten ouder dan december 2006. Samen met Aisha (de geld-verdienen-met-internet-en-banners-en-advertenties-en-whatever goeroe) heb ik besloten ook onder nieuwe berichten een paar kleine advertenties te plaatsen. Als het goed is, zijn deze advertenties alleen tekstueel en bevatten ze relevante links. Wellicht dus een nuttige toevoeging. En zo niet, dan zitten ze waarschijnlijk ook niemand in de weg :)

Aankomende week wil ik kijken of en hoe het werkt. Er zijn mensen die hiervoor niet eens hun bed uitkomen, maar misschien dat we een paar extra euro's voor de vereniging (en/of voor mij ;) kunnen verdienen..

Ook hebben we nu een aparte pagina met de 15 laatste reacties op foto's, want dit leek onze huisfotograaf Martin Grim wel erg handig. Op de homepage in het blok met de laatste reacties staat ook een link naar deze pagina.

Verder staan ondertussen ook de eerste foto's van de clubkampioenschappen online. Volgens mij heeft Danny er ook nog een paar honderd gemaakt, maar die moet ik nog krijgen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Danny op 29-03-2007 om 20:57 uur

    De 350 foto's heb ik naar je gestuurd. Maak er maar reklame voor, zitten leuke tussen. Ook veel foto's van de jeugd.

  2. Cock op 30-03-2007 om 10:49 uur

    Kunnen we weer een jaar vooruit met de rubriek "Foto van de maand" ]:)

Reageer op dit bericht (“Wijzigingen website ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)