Badminton Vereniging Almere

Yunyong Wu ook volgend seizoen trainer bij Almere

Yunyong Wu, de succesvolle Chinese toptrainer van Badminton Vereniging Almere, traint ook het seizoen 2007/2008, de landelijke teams en de jeugdselecties bij Almere.

Voorzitter van de Sporttechnische Commissie, Ernst van Stenus, is bijzonder verheugd dat Yunyong Wu ook het komend seizoen aan het ambitieuze Almere verbonden zal zijn. Van Stenus is echter niet de enige die blij is met de contractverlenging van Yunyong Wu. De beslissing wordt breed gedragen binnen het bestuur van de vereniging, maar nog veel belangrijker is dat Yunyong Wu content is met zijn contractverlenging en vanzelfsprekend de spelers. Het moet wel klikken tussen spelers en trainer zegt van Stenus. De afgelopen maanden hebben de spelers flinke stappen vooruit hebben gezet en er is zeker nog meer progressie te boeken, aldus Van Stenus.

Van Stenus gaf bovendien aan dat de selectie van Dekker Almere, team 1, voor volgend seizoen vrijwel rond is.

Ernst van Stenus & Yunyong Wu

Op de foto Yunyong Wu en Ernst van Stenus

Reageer op dit bericht (“Yunyong Wu ook volgend seizoen trainer bij Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)