Badminton Vereniging Almere

10e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi

Op zondag 13 mei organiseert BV Gaasperdam in Sporthal Gaasperdam voor de 10e keer het Gaasperdam Jeugdtoernooi. Het toernooi wordt georganiseerd voor jeugdspelers spelend in de jeugdcompetitie van seizoen 2006/2007 en vooral voor jeugdspelers die nog geen competitie spelen. Jeugdspelers die seniorencompetitie spelen, zijn uitgesloten.

Gespeeld kan worden in de spelsoorten Herendubbel, Damesdubbel, Enkelspel en Ouder-Kind. Hierin speelt één ouder met een kind. Minimum leeftijd “ouder” is 18 jaar. Iedere jeugddeelnemer mag zich maximaal 1 keer per onderdeel inschrijven.

Lees voor een uitgebreidere uitleg de bijlage bij dit bericht. Hierin zit tevens het inschrijfformulier voor dit toernooi. Inschrijven doe je rechtstreeks bij de organisatie van dit toernooi van BV Gaasperdam.

Reageer op dit bericht (“10e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)