Badminton Vereniging Almere

E-mailadressen van jeugdspelers

Nieuw e-mailadres? Geef het door! Het komt regelmatig voor dat de jeugdcommissie wijzigingen of ander nieuws snel wil doorgeven. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat trainingstijden veranderen. De snelste manier is natuurlijk om dat via e-mail door te geven. Maar het schijnt dat e-mailadressen nogal eens veranderen, want als ik iets doorgeef, dan komen er altijd een aantal "niet bezorgbare" berichten terug.

Ik wil iedereen dan ook dringend verzoeken om bij wijziging van een e-mailadres, dit z.s.m. door te geven aan de ledenadministratie. Het is ook in jullie belang dat deze adressen up-to-date blijven, want je wilt toch ook niet voor een gesloten deur staan, of op de verkeerde dag of tijd op je training komen?

Dus...geef door dat nieuwe e-mailadres!!!

E-mailadres doorgeven

Ik ben:

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. joel op 28-02-2007 om 16:21 uur

  Hier de mijne!

 2. joel op 28-02-2007 om 16:22 uur

  Of moet ik hem hier zetten.
  rwatchman@tiscali.nl

 3. Kees Otten op 28-02-2007 om 16:27 uur

  Je moet je eamiladres echt doorgeven aan de Ledenadministratie (info@bvalmere.nl), want ik kan ze niet handmatig invoeren in het programma van de JC.

 4. Krijn op 28-02-2007 om 16:34 uur

  Ik heb het even wat makkelijker gemaakt, door een formuliertje toe te voegen aan dit bericht. Ingevulde formulieren komen bij info@bvalmere.nl terecht.

Reageer op dit bericht (“E-mailadressen van jeugdspelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)