Badminton Vereniging Almere

Nederland wint teamwedstrijden bij 6 Nations U 17 in Arnhem

Nederland heeft de landenwedstrijd gewonnen op het 6 Nations U 17 Team Event in Arnhem. Er werd gewonnen van Duitsland, Engeland, Denemarken, Frankrijk en Zweden. Stephan Branderhorst vertegenwoordigde Nederland in alle landenwedstrijden. Vanavond wordt gestart met het individuele toernooi en komt Branderhorst opnieuw in actie in het gemengd dubbel. Ook Monique Slaman speelt vanavond haar eerste wedstrijd in het gemengd dubbel.

Kijk voor detailinformatie over de verrichtingen van Stephan en Monique op toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Nederland wint teamwedstrijden bij 6 Nations U 17 in Arnhem ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)