Badminton Vereniging Almere

Stephan Branderhorst speelt de finale in het mannenenkel bij de 6 Nations op Papendal!

Stephan Branderhorst speelt vandaag zondag 29 april 2007 om 13.30 uur de finale in het mannenenkel onder de 17 jaar van het 6 Nationstoernooi in Papenpdal. Stephan bereikte de finale door vanochtend te winnen van de sterke Fransman Alexandre Francoise. En dat de Fransman niet voor de poes is blijkt uit het feit dat Stephan in het landentoernooi in drie games verloor van Francoise. Nu was Stephan duidelijk de sterkere en onze Almeerder won verdiend in twee games met 21-18 en 21-14. In de finale treft Stephan de Deen Emil Holst die in de halve finale won van Marco de Jager. Een duel om naar uit te zien dus, Stephan Branderhorst tegen Emil Holst.

De finale in het gemengd dubbel liep Stephan net mis. In de halve finale verloor Stephan met Yik Man Wong aan zijn zijde in drie games van het Deense koppel Bonde en Westergaard.
Overigens de tip van vandaag. Papendal is iets meer dan een uurtje rijden van Almere. Een unieke kans om een Almeerder te zien strijden om het officieuze Europese Jeugdkampioenschap.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 29-04-2007 om 14:30 uur

    Hij heeft gewonnen!! Goed zeg, gefeliciteerd Stephan!! :D

Reageer op dit bericht (“Stephan Branderhorst speelt de finale in het mannenenkel bij de 6 Nations op Papendal! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)