Badminton Vereniging Almere

Weer een winnende Wu

Afgelopen zondag sprongen een aantal BVA-veteranen in de auto om deel te gaan nemen aan het veteranentoernooi van BC Flevoland in Lelystad. Dit werd uiteindelijk zeer succesvol afgesloten met een eerste prijs voor René Wu. Is de naam Wu voorbestemd te winnen? Ook Yun Yong Wu behaalde een eerste prijs bij het Velo Holland toernooi!!

Het BC Flevolandtoernooi is een Amerikaans Mixed/Dubbeltoernooi. Het houdt in dat er alleen gemengd-, dames- en herendubbel gespeeld wordt. Je schrijft in zonder partner; deze wordt door loting toegewezen. Dat is wel zo prettig, maar toch op de dag zelf bleken de Almeerders met en tegen elkaar te spelen. Iedereen speelt maximaal 6 volledige partijen.

Het leuke van dit toernooi is dat het gemiddeld aantal behaalde punten bepalend is voor de eindoverwinning, dus win je niet iedere partij, kan je altijd nog winnen. Gezelligheid staat voorop, en dat werd het ook. Ene veteranen??? Bij de dames mocht je deelnemen vanaf 35 jaar en de heren vanaf 40 jaar.

BC Flevoland: bedankt voor de gezellige dag!

Zou zo’n dag/middag ook wat voor de BV Almere zijn?

Jos Wu

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ernst op 16-04-2007 om 16:27 uur

  Het moet toch niet gekker worden!!!!. Van harte, Rene.
  En op naar de volgende toernoot.

 2. Ernst op 16-04-2007 om 16:32 uur

  sorry, toernooi uiteraard!!!!!!!

 3. Henk Staats op 16-04-2007 om 18:41 uur

  Aan alle Wu-tjes in Nederland.

  Wordt lid van de BV Almere en U bent verzekerd van badmintonsuccessen.

 4. Cock op 17-04-2007 om 09:05 uur

  He Jos, ben jij al 35???

Reageer op dit bericht (“Weer een winnende Wu ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)