Badminton Vereniging Almere

Yunyong Wu in kwartfinale Velo Holland Open

BV Almere trainer Yunyong Wu is vandaag doorgedrongen tot de kwartfinale in het mannenenkel op het Velo Holland Open toernooi.

Wu werd gister ontheven van het spelen van kwalificaties; door het uitvallen van de Engelsman Tobey Honet werd hij direct toegelaten tot hoofdtoernooi. Hier versloeg hij vanmorgen de Fransman Mathieu Lo Ying Ping. Zojuist sloeg Wu de nummer 2 geplaatste Ville Lang uit het toernooi.

Morgen zal Wu om 13.40 uur uitkomen tegen de Fransman Erwin Kehlhoffner. Later vanavond komt Yvonne Sie nog in aktie. Zij speelt om 20.40 uur het vrouwendubbel met Lisa Mailahollo. Yvonne werd eerder vandaag in het vrouwenenkel uitgeschakeld. De derde Almeerder in het hoofdtoernooi, Ilse Vaessen is zowel in het vrouwendubbel als in het gemengd dubbel uitgeschakeld. Broer Tim sneuvelde reeds in de kwalificatie.

U kunt het toernooi volgen via de livescoring op toernooi.nl. Uiteraard is het nog veel leuker om de wedstrijd(en) live mee te maken in de Velo hal in Wateringen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 15-04-2007 om 09:32 uur

    Wu heeft de finale bereikt! Zaterdag won Yunyong achtereenvolgens van Erwin Kehlhoffner en Nicolass Kidd. De finale speelt Yunyong tegen de als 4e geplaatste Rajiv Ouseph. De finales beginnen om 12 uur, en het mannenenkel is de 3e partij.

Reageer op dit bericht (“Yunyong Wu in kwartfinale Velo Holland Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)