Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie won het Venneboer Sport 2000 Paastoernooi in Drachten

Bijna aan onze aandacht ontsnapt maar Yvonne Sie heeft vorige week het Venneboer Sport 2000 Paastoernooi in Drachten gewonnen. In de finale was zij te sterk voor Lisa Malaihollo. Met de cijfers 21-16 en 21-17 won Yvonne Sie en daarmede was zij de dikverdiende winnaar.

Yvonne Sie bereikte de finale door achtereenvolgens te winnen van Carola Bakker (21-7 en 21-12), Nicole Kwee (21-15 en 21-18) en Esther Kuilman met tweemaal 21-14.

Yvonne werd met Lisa Malaihollo tweede in het damesdubbel. Zij verloren de finale van Ginny Severien en Ilse Vaessen. Ilse won ook nog het gemengd dubbel met haar partner Runne Massing, dus ook Ilse was wel zeer succesvol.

Ook Suzanne Mulkens deed uitstekende zaken in Drachten. Suzanne won in de B alles wat er te winnen viel. Zij werd dus eerste in het damesenkel, damesdubbel en het gemengd dubbel. Dat laatste werd zij met Bas van Os en Bas van Os won ook het herendubbel.

Excuses aan alle kanjers voor de late berichtgeving.

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie won het Venneboer Sport 2000 Paastoernooi in Drachten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)