Badminton Vereniging Almere

Badminton Vereniging Noordoostpolder bestaat 40 jaar

De Badminton Vereniging Noordoostpolder te Emmeloord bestaat 40 jaar. Op zaterdag 12 mei 2007 is het de hele dag feest in de Bosbadhal te Emmeloord. Ernst van Stenus, voorzitter van de Sporttechnische commissie van onze vereniging, is door de BVNOP gevraagd met een aantal van onze topspelers een demonstratie te komen geven. Almere heeft aan dat verzoek volgaarne voldaan en aan het eind van de middag zal Ernst er zijn met de volgende spelers.

Stephan Branderhorst, meer- en veelvoudig Nederlands Jeugdkampioen en officieus Europees Jeugdkampioen en volgend seizoen behorend tot de selectie van team 1, Walter Budding, speler van team 2, Iris Putters, speelster van team 3, Yvonne Sie, meer- en veelvoudig jeugdkampioen en behorend tot de selectie van team 1 en Erik Staats, behorend tot de selectie van team 1. Erik Staats zal deze middag tevens als gasttrainer optreden.
Het bestuur wenst de BVNOP een geslaagde lustrumviering en de BVA-spelers onder begeleiding van Ernst van Stenus een leuke demonstratie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 13-05-2007 om 11:33 uur

    Het was een zeer geslaagde demonstratie van de BVA-afvaardiging. De bewondering van de aanwezige BVNOP-leden was groot. Ernst van Stenus had nog een leuk cadeau in petto voor de BVNOP. Een tiental jeugdleden van de jubilerende vereniging is uitgenodigd om in Almere een BVA-training te volgen.

Reageer op dit bericht (“Badminton Vereniging Noordoostpolder bestaat 40 jaar ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)