Badminton Vereniging Almere

De kampioenen!!

De nacompetitie gaat van start, en team C2 staat te popelen om te beginnen. Het is voor de meesten de eerste keer dat er überhaupt aan een competitie wordt deelgenomen. Het team bestaat uit Patrick Visser, Jan Janssen, Debbie Poulus, Jolanda van Balen Walter en Marcel van Leeuwen, ook wel bekend als het ‘Rode Veter Team’. We zitten in een poule met Arcade, US, Amsterdam en Zeeburg.

Het begon met een spannende wedstrijd bij Arcade. Het werd 4-4, de dames speelden hier een geweldige pot en pakten de puntjes terug die de mannen lieten liggen. Het sterke geslacht… Ja ja…

Vervolgens thuis tegen Amsterdam, eigenlijk geen probleem, het werd 5-3 voor ons. Daarna uit tegen Zeeburg. Gelukkig wilde Tom Spenner wel bij ons invallen voor Patrick en Marcel. Het pakte goed uit want we wonnen overtuigend met 7-1. Thanks Tom!

Daarna speelden we 2x thuis tegen US en Arcade, beide potjes gewonnen met 5-3. Alles loopt dus soepel, maar dan volgen er mindere berichten. Zeeburg trekt zich terug uit de competitie, maar wat erger is, Debbie raakt geblesseerd. Ze houdt wel van een wild spelletje, maar om nu te proberen je gezicht in de nieuwe plavuizen vloer te graveren, nee, dat gaat niet lukken hoor. Resultaat: een gebroken neus en een hersenschudding. Maar redding was nabij in de persoon van Tanja Golhof. Zij heeft de laatste 2 wedstrijden meegespeeld, uit tegen Amsterdam (1-7) en US (3-5). Dus ook voor Tanja: Thanks!!

Wij zijn dus kampioen geworden, en we hebben van de wedstrijden genoten. Maar wat nog veel belangrijker is, we hebben het heel erg gezellig gehad met elkaar, dat vraagt om een etentje om het te vieren. En dat komt helemaal voor elkaar!

Groetjes,
Marcel

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Mariska op 01-05-2007 om 09:20 uur

  Team C2 van harte gefeliciteerd. Wij hebben ook meegedaan, maar niet zo succesvol als jullie. Maar, wat veel belangrijker is, we hebben het heel erg gezellig gehad met elkaar!

 2. Debbie op 01-05-2007 om 23:51 uur

  He Marcel,

  Gaaf berichtje! ;)

 3. Patrick op 02-05-2007 om 20:04 uur

  Klasse Marcel!

  Goed het enthousiasme in woorden overgebracht dat er op de baan ook was !

 4. Jolanda op 03-05-2007 om 19:51 uur

  Hé Marcello,
  Geweldige woorden betreffende een geweldig OTK-avontuur! Het wordt nu de hoogste tijd om met z'n 5-en te proosten; niet alleen op het behaalde kampioenschap en op Debbie haar spoedige herstel, maar nu ook op jou zeer spoedige herstel!!! BETERSCHAP!

 5. Dasvie Soemantri op 04-05-2007 om 16:22 uur

  Beste team C-2 van harte gefeliciteerd met julllie behaalde kampioenschap.

  Marcel, leuk stukje. Ik wist niet dat je ook een "andere" talent hebt behalve badmintonnen :9~

 6. Cindy Voskuijl op 07-05-2007 om 16:57 uur

  Goed gedaan team C2, gefeliciteerd!!

Reageer op dit bericht (“De kampioenen!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)