Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere wint eerste wedstrijd bij de AA-Drink Cup

Dekker Almere heeft in Enschede de eerste poulewedstrijd tegen Slotermeer met 5-0 gewonnen. Dekker Almere staat voorlopig eerste in de poule want Van Zindert Velo won met 4-1 van Slotermeer. Om 16.00 uur is de wedstrijd Dekker Almere tegen Van Zundert Velo gestart. De winnaar van deze wedstrijd speelt morgen de halve finale, waarschijnlijk tegen Duinwijck.

Voor Almere traden in het strijdperk Yvonne Sie en Ilse Vaessen (winst in twee games in het vrouwendubbel), Yun Yong Wu en Jeroen van Moorst (winst in twee games het mannendubbel), Yvonne Sie in de vrouwenenkel (winst in twee games), Tim Vaessen in het mannenenkel (winst in twee games) en Yun Yong Wu met Ilse Vaessen in het gemengd dubbel (winst in drie games).

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 21-05-2007 om 14:04 uur

    Studiosport reportage van de finale: http://portal.omroep.nl/mplayer?mpstream=wmbb&mpurl=http%3A%2F%2Fcgi%2Eomroep%2Enl%2Fcgi-bin%2Fstreams?%2Fnos%2Fnieuws%2F2007%2Fmei%2Fvideo%2F20070520%2Fbadminton%2Ewmv&body=&titel=Badminton%20%28bekerfinale%29%3A%20Amersfoort-Duinwijck&genre=Sport&nav=ofgrnCsHEbGcZtHjIdK&refered=fbernCsHEbGcZtHnSopBxoB

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere wint eerste wedstrijd bij de AA-Drink Cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)