Badminton Vereniging Almere

Yun Yong Wu wint Meteor 2007 in Veendam

Yun Yong Wu heeft in Veendam het Meteor 2007 Satellitetoernooi gewonnen in de mannensingle. In de finale won Wu met tweemaal 21-15 van Rune Massing. Wu was eerste geplaatst, had de eerste ronde een bye, de tweede ronde een walk over en won vervolgens van Marco de Jager, Ralph Starren, Lester Oey en Rune Massing.

Tim Vaessen won samen met Lester Oey het mannendubbel. In de finale versloegen zij de Duitsers Sven Andrzejewski en Till Zander met 21-19 en 21-12. Ilse Vaessen en Rune Massing wonnen het gemengd dubbel door in de finale in drie games en wel zeer nipt te winnen van Ginny Severien en Joost Kool (16-21, 21-15 en 30-29). Ilze Vaessen werd in het vrouwendubbel samen Lisa Malaihollo nog tweede. Zij verloren de finale van Karina de Wit en Ginny Severien.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Army girl op 14-05-2007 om 19:18 uur

  Hey brother en sister, TIJGERS!!!

  Deze aankomende mascotte van "het eerste" is weer super trots!! Deze fan hangt met de AA weer in de tribune!


  Woo ik weet niet wat in het chinees gefeliciteerd is, volgens mij iets van kambee, of is dat proost?

  Tot zaterdag!!!

  Groetjes Sharon

Reageer op dit bericht (“Yun Yong Wu wint Meteor 2007 in Veendam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)