Badminton Vereniging Almere

De derde Nacht van Almere

Stel je voor: op woensdag heb je het idee dat je een lekker rustig weekend gaat krijgen, de volgende dag op donderdag is je trainingsavond, je praat nog wat met team- en andere trainingsgenoten en je wordt overgehaald om op vrijdag de Nacht van Almere mee te doen. Dus even met de organisatie gebeld (je kon nog inschrijven) en 48 uur later op zaterdagochtend 7.00 uur heb je dit enorm prestigieuze toernooi gewonnen.

Dit relaas is niet verzonnen, want Danny van der Putten heeft dit daadwerkelijk meegemaakt. Na een nacht badmintonnen bleek Danny de meest gemiddelde speler te zijn geweest en hij kreeg de fantastische wisselbokaal uitgereikt.

Danny was zichtbaar ontroerd met de klok (want dat is de wisselbokaal, hij is eigenlijk mooi van lelijkheid), en sprak uit dat hij nu een schoorsteen ging bouwen om de bokaal op te zetten.

Deze prijsuitreiking is kenmerkend voor de gehele nacht, de prestaties waren absoluut niet belangrijk, het ging erom met z’n allen (ongeveer tachtigen) een zo gezellig en leuk mogelijke sportnacht te beleven. Omdat de NvA commissie het thema “disco jaren 70” had gekozen was de kantine omgetoverd tot een discozaal. Ook de muziek was aangepast; veel Motown muziek. DJ MG is echter niet van die tijd, dus ook moderne muziek werd regelmatig gedraaid.

Halverwege de nacht werd een Amerikaanse snack geserveerd en het was de NvA commissie gelukt om “The Village People” naar Almere te krijgen. Deze brachten de YMCA song ten gehore, hetgeen door het publiek luid werd meegezongen.

Al met al hebben we wederom, voor de derde keer, een zeer geslaagde nacht meegemaakt, en ten slotte wil ik al de medewerkers die deze nacht hebben doen slagen enorm bedanken voor hun inzet. Tevens een bedankje aan alle deelnemers, door jullie enorm goede humeur de gehele nacht was de sfeer fantastisch.

De commissie gaat nu even op vakantie alvorens zij gaat nadenken over de NvA 4. Er komt zeker een vierde editie, maar we hebben dit jaar wel erg moeten leuren en trekken om de zaal vol te krijgen. We zullen ons beraden of we iets moeten veranderen (opzet of datum). Zodra we iets meer weten zullen we dit via de site publiceren.

Tijdens de nacht zijn er zo’n 264 foto’s genomen. Dit is vooral te danken aan Danny, die tussen het gemiddeld spelen door, vooral met zijn fototoestel rondliep. De foto’s zijn verdeeld over 6 pagina’s, te vinden in de fotogalerij.

Tot volgend jaar!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. pieter op 09-06-2007 om 17:46 uur

    het was echt heeeel leuk, erg gezellig:D
    volgend jaar weer? :P

  2. Henk Staats op 10-06-2007 om 09:14 uur

    Het succes van het optreden van "The Village People" straalde van de foto's af. Wellicht kunnen we deze groep tijdens ons 20-jarig bestaan in juni 2008, nogmaals naar Almere krijgen.

Reageer op dit bericht (“De derde Nacht van Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)