Badminton Vereniging Almere

Erik Staats en Shirley Sie getrouwd

Op vrijdag 15 juni 2007 om 14.00 uur hebben op de Ernst Sillem Hoeve in Zeist, in aanwezigheid van de wederzijdse ouders, broers en zussen, oma's, overige familieleden en genodigden, Erik Staats en Shirley Sie elkaar het jawoord gegeven. De ambtenaar, de heer Piet Bel merkte nog op dat met slechts 'ja' kon worden volstaan maar Erik en Shirley antwoordden beiden met 'ja graag'. Als bruidsjonker fungeerde Daan Wilting en als bruidsmeisjes Iris Wilting en Lisa Staats. Kingston Staats was met zijn vier weken nog veel te klein om als bruidsjonker te fungeren maar liet wel zijn stemgeluid horen tijdens de plechtigheid.

Na de plechtigheid werden foto's genomen en was er voor de gasten een zogenoemde high tea. Aan het diner namen bijna 100 gasten deel, waaronder velen die uit Indonesië waren overgekomen. Na het diner kwam het feest op gang en zorgde een dj voor de muziekale omlijsting voor de 200 bruiloftsgasten. Henk Staats sprak tijdens zijn speech de hoop uit dat het in meer dan één opzicht een vruchtbaar huwelijk zou zijn en hij benadrukte dat hij uitzag naar de kleine Staatsies waar al een dozijn rackets voor ligt te wachten. Ook waren er mooie woorden van Yvonne Sie en Klaas Wilting voor het pasgetrouwde stel.
De regie voor de onberispelijk georganiseerde dag was in handen van Mariska Wilting-Staats en Donja Pieters. Voor een aantal feestgangers eindigde het feest in de kleine uurtjes in het zwembad en de sauna.
Het jonge echtpaar Staats is inmiddels vertrokken naar het eiland Mauritius voor de huwelijksreis.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Martin Grim op 16-06-2007 om 21:09 uur

  Van harte hoor! Veel liefde en geluk gewenst in jullie huwelijk.

 2. Ronald op 17-06-2007 om 09:42 uur

  Erik & Shirley,
  wat moet dat een gezellige dag geweest zijn!!!
  van harte gefeliciteerd, geniet van jullie huwelijksreis en veel geluk toegewenst.

 3. francien van der aar op 17-06-2007 om 11:33 uur

  Beste Erik en Shirley,

  Van harte gefeliciteerd en heel veel liefde, gezondheid en geluk gewenst. Verder wil ik jullie bedanken voor het leuke gebaar om de bruidtaart te delen met de deelnemers van de bijeenkomst Topsport en Breedtesport gaan hand in hand, 16 juni. Dit werd super leuk ontvangen.

 4. Joren op 17-06-2007 om 23:19 uur

  Heey Erik en shirl!

  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en geniet van elkaar in de toekomst en heel veel plezier op jullie huwelijksreis!

 5. Fred, Wil en Monique Slaman op 18-06-2007 om 19:39 uur

  Erik en Shirley,

  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. We wensen jullie veel geluk toe samen en veel plezier op Mauritius. :o:

 6. m.van Daal op 26-06-2007 om 10:14 uur

  Hallo Erik en Shirley,

  gefeliciteerd en vele vruchtbare maar mooie en gelukkige huwelijksjaren.Geniet ze ........

  Mike en familie

Reageer op dit bericht (“Erik Staats en Shirley Sie getrouwd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)