Badminton Vereniging Almere

Marco de Reijke ernstig ziek

Verleden week vrijdag heeft Marco de Reijke (19 jaar) te horen gekregen dat hij leukemie heeft. Een bijzondere zware klap voor hem en zijn familie. Hij is direct opgenomen in het OLVG in Amsterdam.

Marco zal de komende maanden 3x4 weken een chemotherapie ondergaan en in zijn familie wordt gekeken naar een geschikte donor voor een beenmergtransplantatie. Marco is met een positieve instelling de behandelingen gestart en is er op gebrand dit gevecht te gaan winnen. Als BVA ers zullen wij hem steunen in dit gevecht door hem niet te vergeten door middels kaarten te sturen.

Dus BVA-ers, stuur Marco een kaartje:

Marco de Reijke
Onze Lieve Vrouwe Gasthuis
Afdeling C6 kamer 3
Postbus 95500
1090HM Amsterdam

Dit bericht is aangepast op 14 juni 2007.
Lees ook het nieuwe bericht: bezoek aan Marco

Tot nu toe 10 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. ricardo op 12-06-2007 om 14:56 uur

  Heel misschien dat je dit leest Marco en een kaartje krijg je sowieso: Ik ben een christen en ik ga met een groep voor je genezing bidden en verder wens ik jou en je hele familie ontzettend veel sterkte toe in deze heel erg moeilijke tijd.
  Ik weet zeker dat heel erg veel mensen dagelijks aan je zullen denken.
  Zet 'm op Marco en ga de confrontatie aan, net als je ook altijd maar bleef doorgaan met jezelf te proberen te verbeteren met badminton!

 2. Henk Staats op 12-06-2007 om 16:18 uur

  Beste Marco,

  Uit het diepst van mijn hart wens ik je alle kracht toe om deze ziekte te overwinnen. Ik duim voor je en met mij vele anderen.

 3. Miss Rose op 12-06-2007 om 17:37 uur

  Heel veel kracht en sterkte wens ik Marco en zijn familie in deze K** strijd!

 4. Rinske op 12-06-2007 om 18:35 uur

  Heey Marco,
  Wat erg zeg. Ik stuur je zeker een kaartje! Dit had ik echt nooit verwacht. wat erg.
  Ik wens je echt super veel sterkte toe!
  Kuss. Rinske

 5. henk van velden op 12-06-2007 om 19:32 uur

  beste marco,,bij deze heel veel sterkte en kracht toegewenst...je kent me van bvab,toen nog samen met peter verdooren en later met marco....hou je taai en win deze wedsrijd zoals jij dat kan.......gr henk v velden

 6. Marco Zelluf!! op 12-06-2007 om 21:49 uur

  Hallo Iedereen,

  Het verhaal dat ik net lees is helaas anders uit de kast gekomen dan dat het werkelijk is..

  Mijn Chemo is nu bijna afgelopen Maar na omstandigheden maar ik het ontzettend goed, Ik vind dit bericht een beetje beangstigend voor wie het leest..je moet me maar even een mailtje sturen dat je het lange verhaal wilt hebben.. Het bezoek kan nog lang genoeg komen en voor die beenmergtransplantatie is het nog lang geen tijd..

  Mijn vooruitzichten zijn na omstandigheden ontzetten GOED JUIST!! Me lichaam reageert heel goed op de Chemo, en ik eet goed, drink goed..Ik ga der keihard doorheen..De Oncoloog ( behandelend Arts ) heeft ook gezegd je bent jong sterk en in een goede conditie..

  Gelukkig heb ik dit nu kunnen lezen want het valt allemaal erg mee, stuur me een mail en ik verzend een lang verhaal wat al een vervolg krijgt..

  GEEN ZORGEN!!

  Marco.

  P.s: Ik doe dit echt niet om jullie gerust te stellen terwijl het bagger slecht met me gaat het is echt zo en de bahndelingen zijn TOP!!

 7. Marco Zelluf!! op 12-06-2007 om 21:53 uur

  Maak ipv Maar

  en op het eind Behandelingen!!

  Ciao!!

 8. Rinske op 12-06-2007 om 22:35 uur

  Hey Marco,
  Ik ben blij je gesproken te hebben. En ben blij dat het na omstandigheden goed met je gaat.
  Ik bel je van de week weer ! Heb ik beloofd.
  En ik kom langs. Je weet het.
  Kus Rinske en nogmaals heel veel sterkte.

 9. Karina de Wit op 15-06-2007 om 22:47 uur

  Hoi Marco,
  Ik lees net van je ziekte op deze site.
  Ik wil je hierbij veel succes/sterkte wensen met je behandeling en herstel.
  Groetjes Karina

 10. diana op 05-10-2007 om 15:30 uur

  he bokita
  hier effe een berichtje van je schoonma :+ :+ :+.wij zijn harstikke blij dat het de goeie kant op is gegaan en ik wil effe zegguhhhhhhhh dat ik trots op jou maar ook zeker op steph ben ... ;) dikke hug :o:van mij bokitaaaaaaaaaaaaaaaa

Reageer op dit bericht (“Marco de Reijke ernstig ziek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)